Diyarbakır'da 7 asker şehit
İHA

Diyarbakır-Lice karayolu üzerinde bulunan Mermer Jandarma Karakol Komutanlığının civarında askeri aracın geçişi sırasında patlama yaşandı.

7 ASKER ŞEHİT

El yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle gerçekleştirilen saldırıda 6 asker şehit oldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir asker ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır'da 7 asker şehit VİDEO

Diyarbakır'da 7 asker şehit

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı'ndan, Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen saldırı sonucu altı askerin şehit olmasına ilişkin yapılan açıklamada, "Altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmıştır" denildi.

"18 Şubat 2016 Perşembe günü saat 09:30 sularında Diyarbakır-Lice karayolunda mayın araması için görevlendirilen konvoya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce daha önce yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmıştır. Ağır yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."Diyarbakır'da 7 asker şehit

Diyarbakır'da 7 asker şehit

Diyarbakır'da 7 asker şehit


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)