Doktorlar dizisinin oyuncusu fena dayak yedi

Doktorlar dizisinin oyuncusu fena dayak yedi

Doktorlar dizisinde oynayan genç oyuncu Özgür Tekin Seçen , tatil için geldiği memleketi Kiraz 'da her gün gittiği parkta her spor aletine 4-5 kişinin bindiğini görüp, 'Arkadaşlar bu aletlere bir kişi binmeli, yoksa kırılır' şeklindeki ikazının bedelini ağır ödedi.

Doktorlar dizisinin oyuncusu fena dayak yedi

TANINMAZ HALE GELDİ

İkaz ettiği gençler, beraberlerinde 30 kişilik bir grupla gelip genç oyuncuyu ve üvey kardeşi Süleyman Cerit ile Mehmet Can Önder adlı akrabasına saldırdı. Saldırganların özellikle oyuncu Seçen'e sopa ve demir çubuklarla tanınmaz hale gelinceye ve ölesiye şiddet uyguladığı belirtildi. Olduğu yerde yere yıkılan oyuncu Seçen'in imdadına olayı gören ilçe sakinleri yetişti.

ÜÇ KEZ AMELİYAT OLDU

Ödemiş Devlet Hastahanesi'ne kaldırılan genç oyuncu, burada üç ameliyattan geçti. Seçen'in ailesi suçlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Seçen'i tanınmaz hale getirenlerden Z.A ve K.K adlı kişiler gözaltına alınıp Kiraz Emnniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Doktorlar'ın yanı sıra Arka Sokaklar , Aşk Oyunu, Dedektif, Büyük Buluşma ve Pis Yedili gibi dizilerde oynayan Özgür Tekin Seçen'in uğradığı şiddeti kınayan Kirazlı vatandaşlar, üzüntü ve tepkilerini, "Kiraz'ın gururu olan Seçen'e yapılan bu darp ve linç girişimini cinayet olarak algılıyoruz. Aldığı demir ve sopa darbeleri sonunda yerde hareketsiz kalıncaya kadar dövmüşler, en sonunda öldü diye bırakıp gitmişler. Kiraz adına utanç verici bir olay" dediler.

ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİLER

Genç oyuncunun ailesi ve yakınları, olayın basit bir kavga ya da dayak olayı olmadığını, öldürmeye tam teşebbüs niyeti taşıdığını belirtti. Yakınlarından biri, olayın vahşet olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Böyle bir vahşilik olamaz. Ortada hiçbir şey yok. Oğlumuz sadece 'spor aletlerine 4-5 kişi binmeyin, kırarsınız' diye ikaz etmiş. Bunun büyütülüp böyle feci bir olaya dönüştürülmesini kabul etmemiz mümkün değil. Son derece canice bir olay. Bu olaya kim karıştıysa ve oğlumuzu kim bu hale getirmişse, şikayetçiyiz. Hukuk mücadelesi başlatacağız"

ÖLDÜ DİYE BIRAKMIŞLAR

Olayın görgü tanıklarından Alperen K, "Öğrendiğim kadarıyla bir grup gelip, 'Özgür ile sadece bir konuyu görüşeceğiz. Art bir niyetimiz yok' demiş, aradan on dakika geçtikten sonra yaklaşık 30 kişi demir sopalı, tahta sopalı grup gelmiş ve feci şekilde saldırmış. Öldü diye burada bir yere bırakılmış. Olay yerine yakın bir yerde duyarlı bir vatandaşın ihbarı sonucunda sanatçı oyuncu Özgür kardeşimiz hastaneye sevk edilmiş. Üst üste üç ameliyat geçirmiş ve şu an yoğun bakımda. O, biz Kirazlıların gurur kaynağı. Böyle insanlık dışı bir olayı nefretle kınıyoruz"