Ebru Destan ve eşine aileden haciz geldi

Ebru Destan ve eşine aileden haciz geldi

Manken Ebru Destan uğruna ailesinden veto yiyen Mete İnan, borç kıskacında. Bebeklerini 4 ay sonra kucaklarına alacak çiftin evliliği Mete İnan'ın anne ve babası tarafından kabul görmedi. Çifte, maddi desteği ise amca Serdar İnan verdi. Ancak Mete İnan, amcasına olan borçlarını ödemeyince bu destek sona erdi.

Başarılı işadamı Serdar İnan, yeğeninin borçlarını ödememesi üzerine geçtiğimiz günlerde düğmeye bastı. Amca İnan, Mete İnan'ın Etiler'deki Auto Mika adlı otomobil galerisi için haciz işlemi başlattı. Önceki gün galerideki lüks araçlara el konuldu. Satılacak araç kalmayınca galeri, otoparka çevrildi.

VAKIFTAN DA MEN EDiLDi!

Serdar İnan, başında bulunduğu Mimar Sinan Vakfı'na Ebru Destan'ı başkan yardımcısı olarak atadı. Ancak yaşanan son olaydan sonra Destan'ın vakıftaki görevine son verildi.

MİLYONLUK GALERİ OTOPARK OLDU

Etiler'in göbeğindeki 'Auto Mika' galerisindeki araçlara el konulunca; galeri artık otopark olarak kullanılıyor. Galerinin tabelası da birkaç gün içinde sökülecek!

BAŞTA DESTEK ŞiMDi KÖSTEK

Serdar İnan, çifti evliliklerinin ilk aylarında yalnız bırakmadı. Ebru Destan ile Mete İnan'a maddi olarak yardımda bulunan amca İnan'ın yeğeni borçlarını ödemeyince çileden çıktığı söyleniyor.

Takvim