Ece Erken'den boşanma açıklaması
ensonhaber.com

Kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar’a boşanma davası açan Ece Erken’in koruma talebiyle mahkemeye verdiği dilekçede çarpıcı iddialar yer almıştı.

Ece Erken'den boşanma açıklaması

BOŞANMA DİLEKÇESİNDE KOCASINI SUÇLADI

Ece Erken’e ait Ortaköy’deki evde oturan çiftin evliliğinin, Serkan Uçar’ın kusurlu hareketleri nedeniyle çatırdadığı ortaya çıkmıştı. Boşanma dilekçesindeki iddialara göre Uçar, eşini sık sık aşağıladı, tehdit etti ve şiddet uyguladı. Eşinin ailesini de aşağılayan Uçar, her defasında özür diledi ancak bu tür davranışlarda bulunmaya devam etti. Hamileliği süresince eşinin gösterdiği şiddet eğilimi nedeniyle defalarca hastaneye gitmek zorunda kaldığını söyleyen Erken, kocasının bu davranışları nedeniyle çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştığını öne sürdü.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ İÇİN MECBURDUK"

Boşanma dilekçesinin gazetelerde yer almasının ardından Ece Erken yeni bir açıklama yaparak "Can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk. Güçlü duracağım, oğlum için" dedi.

Ece Erken'in açıklaması;

"Bugün gazetelerde çıkan dilekçemi basın mensupları adliyeden gizlilik kararı çıkarmamıza rağmen ele geçirmiştir. Hiçbir anne ne yaşarsa yaşasın oğlunun babasını kötü bilmesini istemez ama can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk. Beni geçmişte yaptığım hata vs. ile suçlayan kim varsa Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın. Çocuk için evlendi diyenler için de tek cümlem; oğlumu 2 aylıkken aldırmak istedim doktorum itiraz etti ben de yapamadım..

Allah'a şükür çok sağlıklı bir oğlum var. Dimdik ayaktayım, daha da güçlü duracağım. Oğlum için.."

Ece Erken'den boşanma açıklaması