Ece Gürsel o kıyafeti neden giydi - Video

Ece Gürsel o kıyafeti neden giydi - Video

Tv 8 ekranlarında yayınlanan 'Böyle Bir Şey Var Mı?' programının bugünkü konuğu manken-şarkıcı Ece Gürsel oldu. Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde giydiği elbise hakkında konuşan güzel manken, yapılan eleştirileri dikkate almadığını belirtti.

"KISA BOYLU KADIN GİYSE SORUN OLMAZDI"

Giydiği kıyafet sonrası gelen eleştirilere son derece saygı duyduğunu belirten Ece Gürsel, bu tarz kıyafetleri podyumda da giydiğini söyledi. Podyumda giydiği elbiseleri ancak özel gecelerde sunabildiklerini belirten Ece Gürsel, bu nedenle bu elbiseyi tercih ettiğini kaydetti. Çok uzun boylu bir kadın olduğundan dolayı elbisenin bu kadar çok dikkat çektiğini sözlerine ekleyen Ece Gürsel, "O kıyafeti 1.50 cm boyunda bir kadın giyse o kadar dikkat çekmezdi" dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

"TÜRKİYE MEDENİ BİR ÜLKE"

Program sunucusu Sema Eren'den gelen "Bu elbise şimdi erotik mi oluyor?" sorusuna cevap veren Ece Gürsel, "Bana göre Tolga Çam 'ın en güzel kıyafetlerinden bir tanesi. Kimine göre pornografik, kimine göre erotik, kimine göre ise teşhircilik olabilir. Bu onların yargısıdır" diye ekledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin medeni bir ülke olduğunu da sözlerine ekleyen Ece Gürsel, çıplaklığın kimine göre eleştirel olmayacağını belirtti.