Emine Ülker Tarhan muhalafeti ağır sözlerle eleştirdi
ensonhaber.com

Emine Ülker Tarhan muhalafeti ağır sözlerle eleştirdi

Anadolu Partisi Lideri Emine Ülker Tarhan, Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki tarihi Çınaralaltı'da vatandaşlarla sohbet etti. Tarhan, partisinin kısa bir süre önce kurulmasına karşın büyük ilgiyle karşılandığını, özellikle yurt genelinde kadınların ilgisinden memnun olduğunu söyledi. Pazar günü yapılacak seçim sonrası koalisyonu öngörmediğini belirten Tarhan, şunları söyledi:

BECERİKSİZ MUHALAFET HDP'Yİ SÜBVANSE EDİYOR

"AK Parti ile baş edemeyen beceriksiz muhalefet, şu anda HDP'yi sübvanse ediyor. Sanki 'biz AK Parti'yi yenemedik, acaba Öcalan yener mi' diye bütün umutlarını ona bağlamışlar. Biz de diyoruz ki, meclise ancak AK Parti ile mücadele edebilecek bir partinin girmesi halinde gerçek bir demokrasiyi görebilir bu ülke.

BİZ ENİNDE SONUNDA İKTİDAR OLACAĞIZ

Bu yüzden AK Parti ile gerektiğinde kol kola girebilecek HDP'nin değil, AK Parti ile gerektiğinde mücadele edebilecek Anadolu Partisi'nin Mecliste olması gerektiğini düşünüyoruz. Ben Anadolu'nun gücüne inanıyorum, onun gücüyle daha 6 ay olmadan 81 ilde 85 seçim bölgesinde 550 adayla eğer sokaklardaysak şu anda bu bir Anadolu kadınının ve insanının gücüdür. Biz eninde sonunda iktidar olacağız."