Emniyet Müdürü'nden BDP'li vekile ince mesaj

Emniyet Müdürü'nden BDP'li vekile ince mesaj

Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ile Bingöl'ün Genç İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçlerinin PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon düzenlediği gerekçesiyle canlı kalkan olmak için bölgeye gitti. Aralarında Van Bağımsız Milletvekili ve DTK Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, BDP milletvekilleri Nursel Aydoğan ve Ayla Akat Ata'nın da bulunduğu grup sabah saatlerinde BDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünden hareket ederek operasyon bölgesine yola çıktı.

KAMERALAR ÖNÜNDE DUYARLILIK TARTIŞMASI

PKK'ya yapılan operasyona canlı kalkan olmaya giden BDP'li bir grup ve Emniyet Müdürünün diyaloğu kameralara yansıdı. Diyarbakır'ın Lice ve Kulp İlçesi kırsalında güvenlik güçlerinin PKK'lılara yönelik yaptığı operasyona canlı kalkan olmak için bölgeye giden BDP'lilerin bir Emniyet Müdürü ile konuşması kameralara yansıdı.

KARAKOL BASKINLARINDA DA AYNI DUYARLILIĞI BEKLİYORUZ

Operasyon bölgesine gitmek isteyen Ayla Akat ve yanındaki bir grup BDP'li Bölge Emniyet Müdürü ile kısa bir süre konu ile ilgili tartıştı. Ayla Akat "savaşı durdurmak için biz operasyon bölgesine gideceğiz" derken Emniyet Müdürü ise; "Sizden aynı sorumluluğu bir karakol baskını olduğunda da bekliyoruz" dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER