Erdoğan 2.Uluslarası Ombudsmanlık Sempozyumu'na katıldı İZLE

erdogan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yapılan 2.Uluslarası Ombudsmanlık Sempozyumu'na katıldı. Sempozyumda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

HEM DEVLET HEM VATANDAŞ ZAYIFLADI

"Kamu başdenetçiliğine yapılan bütün başvurular değerlendirilmiş ve sonuçlandırılmıştır. 2002 yılından bu yana demokratikleşme ve sosyal haklar açısından önemli adımlar atıldı. Devletle birey arasındaki mesafe açıldıkça hem devlet hem vatandaş zayıfladı. Devlet halkını ve vatandaşını kendine karşı tehdit olarak görürse o devlet zalimleşir ve yıkılıp gitmekten başka yolu kalmaz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan okyanus ötesine mesaj İZLE

TÜRKİYE'NİN DURUŞUNU ASLA DEĞİŞTİRMEYECEKTİR

Osmanlı'yı 6 asır boyunca ayakta tutan güç halkına karşı adaletli olmasıdır. Devlet ile bireyin arasındaki mesafenin kapatılması Türkiye'nin duruşunu asla değiştirmeyecektir. Türkiye bütün bu kararlı reformları yoğun bir coğrafyada, terör saldırılarının olduğu ortamda yaptı.

DİYARBAKIR'DA ÖLDÜRÜLENLER ÇOCUK DEĞİL MİYDİ

Diyarbakır'da vahşice öldürülen 3 genç malum çevrelerin ilgi alanına hiç girmedi. Diyarbakır'da öldürülenler çocuk değil miydi? Kobani için bu kadar dertlisin de Kobani dışındaki şehirler için niye hiç derdin yok? Kobani stratejikse bizim için stratejik. ABD için değil.

ABD'NİN OPERASYONU KÜRTLERLE ALAKALI DEĞİL

ABD'nin operasyonu Kürtlerle alakalı değil, IŞİD'in saldırısıyla alakalı. Türkiye'nin 90'lı yıllara dönmesine müsaade etmeyiz. "Erdoğan 2.Uluslarası Ombudsmanlık Sempozyumu'na katıldı İZLE

Erdoğan 2.Uluslarası Ombudsmanlık Sempozyumu'na katıldı İZLE