Kılıçdaroğlu, Erdoğan karşısında yine tutuk kaldı
AA & Ensonhaber

15 Temmuz'da Fetullahçı teröristler tarafından bombalanan Ankara Emniyet Müdürlüğü, 3 yılın sonunda yeniden yapıldı.

15 Temmuz'un 3. yılında açılışı yapılan Ankara Emniyet Müdürlüğü binası için düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Konuşma yapmadan önce tören alanına gelerek protokoldeki isimlerle tek tek tokalaşan Erdoğan, ardından yerine oturdu.

Tören alanında çekilen fotoğraflarda; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşırken yine tutuk kaldığı görüldü.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan karşısında yine tutuk kaldı

Kılıçdaroğlu, Erdoğan karşısında yine tutuk kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kürsüye çıkarak önemli mesajlar verdi:

"Açılışını yaptığımız Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum. Polisimiz ve halkımız, alçaklar karşısında el ele darbecilere kök söktürdüler. Ankara'nın dört bir yanında aslanlar gibi FETÖ'cülerle mücadele eden Emniyet teşkilatımız adeta tarih yazdılar.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan karşısında yine tutuk kaldı

"SAKALIMIZI KESTİLER AMA DAHA GÜR BİTTİ"

Canlarını hiçe sayan Emniyet görevlilerini tebrik ediyoruz. 15 Temmuz gecesi darbecilerin hedef tahtasına koyduğu yerlerden biri özel kuvvetlerdi. Darbecilerin yok ettiğini sandığı her kayıt, o gece yaşanan vahşeti gözler önüne seriyor. Acımasızca tahrip edilen bu bina kullanılmaz hale geldi. Sakalımızı kestiler ama sakalımız daha gür bitti. Biz ise onların kolunu kestik, daha ayağa kalkamazlar.

"MİLLETE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ"

Gölbaşı'ndaki bina muhteşem. Şu an o da hizmetini verir durumda. Toplam kullanım alanı 32 bin metrekare olan binamızı tamamladık. Akıllı ve modern bir bina olsun istedik. Bu bina aynı zamanda polisiyle, askeriyle, siviliyle FETÖ'cülere verdiğimiz mücadelenin sembolüdür. Türk demokrasisinin kazanımlarına bağlı kurumlar var olduğu sürece kimse bu millete diz çöktüremeyecektir.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan karşısında yine tutuk kaldı

"HİÇBİR MADDİ İMKAN KARŞILIĞI OLAMAZ"

Hiçbir güç, bir daha asla 15 Temmuz benzeri işgal girişimlerine teşebbüs edemeyecektir. 15 Temmuz gecesi 63’ü polis 5’i asker 183’ü sivil olmak üzere 251 vatandaşımızı şehit verdik. 2 bin 193 insanımız da gazilik payesiyle şereflendi. Biz şehitleriyle yaşayan var olan bir milletiz. 82 milyonun tamamının şehit ve gazilerimize minnet borcu can borcu vardır. Hiçbir maddi imkan şehit ve gazilerimizin karşılığı olamaz. Bu borcu ancak şehitlerimizin uğruna can verdiği mukaddes değerlere sahip çıkarak ruhlarını şad edebiliriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bu millete diz çöktüremeyecektir VİDEO

S-400'LERİN TESLİMATI

Ülkemizi ekonomide güvenlik de savunma sanayinde dış politikada çok daha ileri düzeye taşıyacak adımları atıyoruz. İşte şu anda S-400’leri alıyoruz. Alamazlar, onları bir yerlere yerleştiremez dediler. Bugün itibari ile 8'nci uçak da geldi. İnşallah Nisan 2020’de son noktayı koyuyoruz. Hava savunma sistemlerimizde sayılı ülkelerden bir haline geleceğiz. Hedefimiz Rusya ile ortak üretime geçmek.

FETÖ İLE MÜCADELE

Bir Müslüman bir delikten 2 defa sokulmamalı. Bizim de hatalarımız oldu ama gereğini 2010 itibarıyla ortaya koyduk. Gereğini yaptık ve yapıyoruz."