Erdoğan Köşk'e çıkıyor

erdogan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'teki yemin törenine katılmak üzere Subayevleri'ndeki konutundan yola çıktı. Yol boyunca binlerce kişi Erdoğan'ın konvoyunu izledi.

Erdoğan Meclis'te böyle geldi ( konvoy) İZLE

MECLİS'TE ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Erdoğan, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı tarafından askeri törenle karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı tören kıtasını selamlayan Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile Şeref Kapısı'ndan TBMM Genel Kurulu Salonu'na geçti. Şeref Kapısı önünde Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı TBMM Başkanı Cemil Çiçek karşıladı.

Erdoğan'dan askere ilk selamlama İZLE

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

Erdoğan yemin töreni için TBMM'de İZLE

YEMİN ETTİ

12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te düzenlenen törenle mazbatasını TBMM Başkanı Cemil Çiçek'ten aldı. Erdoğan mazbatasını teslim aldıktan sonra yemin ederek resmen Cumhurbaşkanlığı görevine resmen başladı.

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı yemini İZLE

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mazbatasını aldıktan sonra İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Cumhurbaşkanlığı forsu açıldı.

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

101 PARE TOP ATIŞI YAPILDI

Erdoğan'ın yemin etmesinin hemen ardından Ankara'da ve Ordu merkezlerinde 101 pare top atışı gerçekleştirildi. Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'den çıkıp Anıtkabir'e doğru yola çıktı.

ERDOĞAN ANITKABİR ÖZEL DEFTERİNİ İMZALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir'e e geldi. Aslanlı yolda Mehmetçiklerle birlikte yürüyüşünü gerçekleştirdi. Erdoğan, Atatürk mozolesine çelenk bıraktıktan sonra Anıtkabir özel defterine imza attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir'den çıkarak Başbakanlık konutunda dinlenecek. Daha sonra devir-teslim için Köşk'e çıkacak.

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

Erdoğan Köşk'e çıkıyor

ESENBOĞA'DA YOĞUN HAVA TRAFİĞİ

Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda ülkeden devlet başkanları ve üst düzey temsilciler, Erdoğan'ın yemin törenini izlemek için Ankara'ya geldi.