Erdoğan, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 948. yılı dönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Burada gündemi değerlendiren Erdoğan, terör örgütlerine karşı mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Anamuhalefet partisi CHP'ye de yüklenen Cumhurbaşkanı, "Öyle lafla 'Biz, Atatürk'ün partisiyiz' demek olmaz. Sen bitmişsin, tükenmişsin. 3-4 tane belediye almakla bir yere varılmaz." dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de desteği için teşekkür etti.

Erdoğan, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

Erdoğan, burada önemli açıklamalardan satır başları;

"Şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

DİK DURACAĞIZ

Diyarbakır'da yavrusu örgütün elinde esir olan annenin yaptığı eylemi gördünüz değil mi? Öyleyse biz dik duracağız.

Daha dün kadar evlerimizi dibine kadar getirmek istedikleri mücadeleyi sınırılarımızın ötesine taşıdık.

TÜRKİYE HER ALANDA MÜCADELE EDİYOR

İnşallah Irak'tan Suriye'ye, Doğu Akdeniz'den diğer bölgelere kadar uzanan mücadeleyi zaferle taçlandıracağız. Bugün Türkiye her alanda büyük bir mücadele içerisinde. Bu sıradan bir mücadele değil bu mücadele her hesabın üzerindedir.

Erdoğan, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

KİMSE BERABERLİĞİ BOZAMAZ

Hiçbir siyasi veya ekonomik çıkar, bizi hakkı söylemekten, hakkın yanında yer almaktan, mazluma ve mağdura destek vermekten alıkoyamaz.

Ülkemizin gelecek bir asrının belirleyicisi olacak gelişmelerin yaşandığı dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde, hangi saikle olursa olsun hiç kimsenin milletimizin birliğini, beraberliğini bozacak davranışlar sergilemeye hakkı yok.

SAYIN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ülkemizin menfaatine olan her konudaki desteği için Sayın Bahçeli'ye teşekkürü bir borç biliyorum.

Erdoğan, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

CHP SEN BİTMİŞSSİN

Konu ülkemizin ve milletimizin bekası olduğunda, başka saflarda yer almanın saygıya layık bir tarafı yoktur. Dağda teröristin, denizde Rum'un, havada rakiplerimizin ve diğer tüm platformlarda karşımızda her kim varsa onun yanında yer alarak bu ülkenin partisi olunamaz. Bir taraftan "Atatürk'ün partisiyiz" diyeceksin, öte taraftan Misak-ı Milli nedir bilmeyeceksin. Öyle lafla 'Biz, Atatürk'ün partisiyiz' demek olmaz. Sen bitmişsin, tükenmişsin. 3-4 tane belediye almakla bir yere varılmaz.

TERÖRİSTLERİ KOVALAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Şu anda içerde ve dışarda teröristleri inine kadar kovalıyoruz, kovalamaya devam edeceğiz.

Erdoğan, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

PLANLARIMIZI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

İsteğimiz dışında bir yola zorlanır, oyalanmaya kalkılırsak, tüm hazırlıklarımız tamamdır. Planlarımızı hayata geçiririz.

KARA BİRLİKLERİMİZ BÖLGEYE GİRECEK

Suriye'de Fırat'ın doğusunda Irak'a kadar güvenli bölge oluşturma çabalarımızda yavaş yavaş mesafe alıyoruz. İHA ve helikopterlerimiz bölgeye girdi. Sınırlarımıza yakın yerlerdeki tahkimatlar imha ediliyor. Çok yakında kara birliklerimizin de bölgeye giriş yapmasını bekliyoruz.

Erdoğan, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

KİMSE BİZİ ENGELLEYEMEZ

Yürüttüğümüz operasyonlar herkes için olumlu sonuçlanacak. Kimse bizi engelleyemez. Bölgedeki hesapların karışıklığı ve sinsi tuzakların çokluğu bizi asla yolumuzdan alıkoyamayacaktır." ifadelerini kullandı.