Erdoğan neden Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 54. kuruluş yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez yan yana görüntülenmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderinin elini sıkmamıştı.

Hırvatistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, bu konuya da değindi. Cumhurbaşkanı, konuyla ilgili şöyle konuştu; TBMM Başkanımızın bazı ifadelerinden hareketle yaygara koparılarak bir yere varılabileceğini düşünmüyorum.

Erdoğan neden Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı

"HER TÜRLÜ HAKARETİ EDECEK.."

Ama muhalefette her olayda sadece hakaret peşinde koşanlar olduğu malum. Başlarındaki zatın sağda solda benimle ilgili hakaretamiz konuşmaları ortada. Birileri hem Cumhurbaşkanı’na kalkıp ‘kalpazan’ diyecek, her türlü hakareti edecek, hem de gelip elinin sıkılmasını bekleyecek. Böyle bir şey olabilir mi? Ben parlamentoda değilim. Bu ülkenin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla bir insan saygı duyarsa, biz de ona saygı duyarız.

"TAYYİP ERDOĞAN BÖYLE BİRİ DEĞİL"

Bu makamdayız diye, sağ yanağımıza vuranlara hiç ses çıkarmayıp bir de sol yanağımızı çevirecek değiliz. Kusura bakmasınlar, Tayyip Erdoğan böyle biri değil."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı VİDEO