Erdoğan'dan FETÖ'cüleri ihbar edin çağrısı
ensonhaber.com

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslendiği konuşmasında FETÖ darbe girişimi ile ilgili ihbar çağrısında bulundu.

FETÖ'yü milletle beraber çökerteceklerini ifade eden Erdoğan, "tanıdığınız FETÖ'cüleri ifşa edin, bu bir vatanseverlik borcudur" dedi.

MİLLETİMİZDEN YARDIM TALEP EDİYORUM

"2 yardım talep ediyorum. Yurtdışındaki tüm muhattaplarınıza bu darbe girişiminin gerçek yüzünü FETÖ'nün tüm dünya için tehdit olduğunu anlatmanızdır.

TANIDIĞINIZ FETÖ'CÜLERİ İFŞA EDİN

O camidan dostlarınız arkadaşlarınız olabilir, ben diyorum ki bunları ifşa edin. Savcılıklara bildirmeniz lazım. Bu bir vatanseverlik borcudur. Herkesi istihbarat bilemeyebilir, emniyet bilemeyebilir ya da yetişemeyebilir bakın adamlar kaçıyor.

Bunların diyelim ki TSK, diyelim ki emniyet teşkilatı... Enterasan olan şu oradaki imamlık görevini siviller vasıtasıyla yaptılar. Tahsil çok önemli değil, şeytani bir zihinsel yapı.

Erdoğan'dan FETÖ'cüleri ihbar edin çağrısı VİDEO

DESTEK VERMENİZİ DİLİYORUM

17-25 Aralık yargı ve polis darbe girişimini benim şahsi meselem olarak görüp, 15 Temmuz'u hala kavramayanlar bu örgütün iflah olmaz üyeleridir. Ülkesine acımayana bizim acıma duygumuz yoktur. Zalime merhamet mazluma eziyettir..

FETÖ mensuplarının başını PKK ve DAEŞ mensupları gibi ezmekten yanayız. Sizlerin kendi alanında destek vermenizi diliyorum."