Erdoğan'ın AK Parti kongresinde giydiği gömlek

Erdoğan'ın AK Parti kongresinde giydiği gömlek

ENSONHABER.com/ÖZEL Dün gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde en çok konuşulan konulardan birisi de Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın tercih ettiği gömlekti. Hürriyet gazetesi gömleğin Başbakan Erdoğan'ın özel terzisi tarafından dikildiğini iddia etmişti.

Siteleri özgün içerik üretemediği için eleştiren Hürriyet gazetesi okurlarına yanlış haber verdi. Sosyal medyada gömleğin kurşun geçirmez olduğu konuşulurken, Hürriyet gazetesi haberini bu sanal bilgi üzerine kurguladı.

BİSSE'NİN ÖZEL DİKİM GÖMLEĞİ

ENSONHABER.com o gömleğin peşine düştü ve işin gerçeğine ulaştı. Başbakan Erdoğan'ın dünkü AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde giydiği gömlek Bisse'nin özel dikim gömleğiydi.

Erdoğan'ın AK Parti kongresinde giydiği gömlek

"O LOGO 2.5 YILLIK TASARIMIMIZ"

ENSONHABER.com'a gömlekle ilgili açıklamalarda bulunan Bisse Genel Müdürü Hakan Gökçe, "Gömlek bizim özel üretim gömleğimiz. Sayın Başbakan Erdoğan'a özel tasarlandı. Gömlek üzerindeki işleme firmamızın 2.5 yıldır kullandığı bir işleme. Yüzde 100 Mısır pamuğu kullanıldı. Bazı çevreler fiyatın 10 binlerce avro olduğunu iddia ediyor, ama bizim fiyatlarımız 180 TL ile 920 TL arasında" dedi.

Erdoğan'ın AK Parti kongresinde giydiği gömlek

İSTANBUL BEYOĞLU'NDA KURULDU

Bisse, Türkiye'nin ilk gömlek ihracatını yapan firması olması nedeniyle de dikkat çekici bir marka. Yüzde yüz Türk markası olan Bisse, bundan tam 35 yıl önce İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.