Eşini öldüren zanlı adliyeye kanlı gömleğiyle geldi
İHA

Hakkında ‘uzaklaştırma’ kararı bulunan Hilmi Yılmaz, babasının evinde kalan eşi Gülseren Yılmaz’ın yanına geldi. Evde yalnız olan eşi Gülseren Yılmaz'ın kapıyı açmaması üzerine Hilmi Yılmaz, kapıda bulunan camı kırarak içeri girdi.

14 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Bir süre tartıştıktan sonra eşini evin bahçesine çıkaran Hilmi Yılmaz burada Gülseren Yılmaz’ı vücudunun 14 farklı yerinden bıçakladı.

Eşi kanlar içinde yere yığılırken, Hilmi Yılmaz ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çığlık seslerine gelen çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eşini öldüren zanlı adliyeye kanlı gömleğiyle geldi

BIÇAKLANAN KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Gülseren Yılmaz’ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Gülseren Yılmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

KARAKOLA GİDEREK TESLİM OLDU

Olaydan bir süre sonra Hilmi Yılmaz, jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Hilmi Yılmaz’ın kayınpederini arayarak kızını öldürdüğünü itiraf ettiğini ve karakola teslim olmaya geldiğini söylediği belirtildi.

Gülseren Yılmaz’ın cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Eşini öldüren zanlı adliyeye kanlı gömleğiyle geldi

KANLI GÖMLEKLE ADLİYEYE GİTTİ

Karakoldaki işlemleri tamamlanan cinayet şüphelisi Yılmaz, bu sabah adliyeye sevk edildi. Üzerinde kanlı gömlek ile jandarma eşliğinde adliyeye getiren Yılmaz, gazetecilerin "Eşinizi neden öldürdünüz?" sorusuna cevap vermedi.

CUMA NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLECEK

Yaklaşık 15 yıllık evli, 12 yaşında kızı ve 6 yaşındaki oğlu olan 2 çocuk annesi Gülseren Yılmaz'ın, bugün Cuma Kestel Hanönü Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)