Eski bakan Tüzmen CHP'li vekile yumruk attı

Eski bakan Tüzmen CHP'li vekile yumruk attı

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, dün öğle saatlerinde İstanbul'a hareket etmek üzere geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, uçağını beklemeye başladı. Tüzmen, VIP salonunda 2011 yılında CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Aydın Ayaydın ile karşılaştı.

TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Takvim gazetesinden Şerife Güzel'in haberine göre; Tüzmen, bakanlık yaptığı dönemde kendisine bağlı olan Dış Ticaret Müsteşarlığı'ndaki usulsüzlük iddialarılarını içeren 'El Tüzmen' adlı kitap yazan CHP'li vekil ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki sözlü kavga araya giren diğer milletvekileri tarafından güçlükle engellendi. Ancak uçağa binilmek üzere geçilen VIP otobüsünde tartışma, iyice alevlendi.

VEKİLE YUMRUK ATTI

Aralarında milletvekillerinin de bulunduğu çok sayıda VIP yolcusunun önünde Kürşat Tüzmen, Aydın Ayaydın'ın gözüne yumruk attı. Tüzmen'in yumruğuyla kaşı yarılan ve kanlar içinde kalan Ayaydın için ambulans çağrıldı. Ayaydın, tıbbi müdahalede bulunulması için VIP otobüsünden indirilerek ambulansa götürülürken, Kürşat Tüzmen ise İstanbul uçağına bindi.

Tedavisi havalimanındaki sağlık ekipleri tarafından tamamlanan Ayaydın, bir süre bekledikten sonra başka bir uçak ile İstanbul'a uçtu. 

El Tüzmen hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın