Estonya First Lady'si genç bir adamla öpüşürken yakalandı

first lady

Estonya Cumhurbaşkanı Toomas Hendrik Ilves’in 46 yaşındaki eşi Evelin Ilves’in bir kafenin terasında genç bir adamla öpüşürken yakalanması ülkenin gündemine oturdu.

ÜLKE GÜNDEMİNE OTURDU

Cumhurbaşkanlığı skandala sessiz kalırken, first lady, özür dileyerek ülkeyi terk etti. Kuzey Avrupa’da 1.3 milyon nüfusuyla kendi halinde bir Baltık ülkesi olan Estonya, hükümetin en tepesinde yaşanan skandalla çalkalanıyor. Magazin ağırlıklı bulvar gazetelerinin dahi bulunmadığı ülkenin şu sıralar birinci gündem maddesi, 2006 yılından beri Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten Toomas Hendrik Ilves’in eşi Evelin Ilves’in başka bir erkekle ulu orta öpüşmesi.

Estonya First Lady'si genç bir adamla öpüşürken yakalandı

FIRST LADY GENÇ BİR ADAMLA ÖPÜŞTÜ

İddialara göre olay şöyle gerçekleşti; eşi yurtdışı gezisine çıkan first lady Evelin Ilves, 7 Ağustos günü Başkent Tallinn’de bir kafeye gitti. Terasta masa ayırtan 46 yaşındaki Ilves, bir süre sonra dans etmeye başladı. Bir erkekle yakınlaşan Evelin bütün gece bu kişiyle samimi şekilde dans etti. First lady, sabaha karşı da kendisinden yaşça küçük başka bir adamla öpüşmeye başladı. Kafedekiler first lady’nin kaçamağını saniye saniye görüntüledi.

HABER ESTONYA BASININDA MANŞETLERDE YER ALDI

Skandal 22 Ağustos’ta Estonya basınına bomba gibi düştü. Kroonika dergisi birinci sayfadan First Lady’nin öpüşürken fotoğraflarını basarak, "First Lady evli olduğunu unutarak kafenin terasında gizemli adamla öpüştü" diye yazdı.

Estonya First Lady'si genç bir adamla öpüşürken yakalandı