Fatih Terim Letonya maçı sonrası konuştu

Fatih Terim Letonya maçı sonrası konuştu

Fatih Terim, 1-1 biten Letonya maçının kendilerine yakışmadığını söylerken, karşılaşmanın İsveçli hakemi Stefan Johannesson'a sert tepki gösterdi. Terim,"Bu İsveçli hakemlere yazıklar olsun... Böyle hakemler bu seviyelere verilmez. Yazıklar olsun" dedi.

"OLMADI, YAKIŞMADI BİZE"

Milli Futbol Takımının Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı yorumlayan teknik direktör Fatih Terim, "Çok basit açıklamamız. Bu tip maçlarda iki farklı öne geçmezseniz zor kazanırsınız. Eğer golü erken bulursanız sorun yok. Ama son dakikalarda golü bulursanız, panik olur ve psikolojik olarak geri çekilirsiniz. Defansı da iyi beceren bir ülke değiliz. Buna rağmen 2.3.5.6.7.'yi kaçıran bir takım olduk. Çok iyi oynadık, çok da gol kaçırdık; ama 1-1 bitirdik. Bunun bahanesi olamaz. Hollanda da yenilmiş. Olmadı, yakışmadı, bizde iyi durmadı" dedi.

Terim devamında şunları söyledi:

"İSVEÇLİ HAKEMLER CANIMIZI YAKTI"

Burak'ın pozisyonu hiç ofsayt değil. Sağ bek bozmuş. 2 tane İsveçli hakeme yazıklar olsun. Arda Turan'ın Çek Cumhuriyeti maçındaki pozisyonuna hakem hariç bütün dünya 'penaltı' dedi. Bir de bu maçtaki hakem... Bu İsveçli hakemlere yazıklar olsun... Böyle hakemler bu seviyelere verilmez. Yazıklar olsun.Letonya'nın 1 puanını küçümsemiyorum ama bu onların bizimle eşit olduğunu göstermez. Malesef 2 İsveçli hakem de bizim canımızı yakmıştır. Bir kere de bizim lehimize olsun bu hatalar.

"YAZIK OLUYOR BİZE"

Türk milli takımı iyi bir takım olmaya aday ama buraları biz geçmeliyiz. Biz puan durumunda Hollanda'nın üzerine geçseydik psikolojimize yansırdı. Hollanda karşısında kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Futboldan keyif aldım ama sonuçtan alamadım. Pazar günü deneyeceğiz. Şanssızlık nedeniyle puanlar kaybediyoruz, yazık oluyor bize."