Gay barda ölen genç son anlarında annesine mesaj attı

Mina Justice, oğlu Eddie'nin mesajlarını aldığında uyuyordu. Eddie, ABD tarihinin en kanlı silahlı saldırısının gerçekleştiği kulübün tuvaletinde tutuluyordu. Oğluyla konuşup ne olduğunu anlamaya çalışan anne, 30 yaşındaki oğlundan 40 dakika sonunda bir daha cevap alamadı.

Gay barda ölen genç son anlarında annesine mesaj attı

"POLİSİ ARA"

İlk mesaj saat 2:06'da geldi: "Anneciğim, seni seviyorum."

"Kulüpte silahlı saldırı var."

Uykusundan uyanan anne oğlunu arasa da cevap alamaz ve mesaj yazar: "İyi misin?"

Eddie: "Tuvalette mahsur kaldım." Anne kulübün adını sorar. Eddie: "Pulse. Merkezde. Polisi ara" "Öleceğim."

"BURAYA GELİYOR, ÖLECEĞİM"

Anne, 911'i aradıktan sonra pek çok mesaj atar. "Şimdi polisi arıyorum. Hala orada mısın? Lanet telefonuna cevap ver, polisi ara, beni ara." 30 dakika sonunda Eddie: "Anne polisi hemen ara" "Buraya geliyor. Öleceğim." Annesi kimsenin yaralanıp yaralanmadığını ve hangi tuvalette olduğunu sorunca: "Çok yaralı var. Evet." der Eddie. Oğlundan yanıt alamayan annesi mesaj atmaya devam eder ve polisin orada olup olmadığını sorar. Eddie: "Hayır. Hala tuvaletteyiz. Bizi tutuyor. Gelip bizi almaları lazım."

2:49'da Mina Justice oğluna polisin geldiğini ve onları görünce haber vermesini söyler. "Çabuk" yazan Eddie, saldırganın da onlarla birlikte olduğunu söyler. Anne: "Adam da tuvalette mi?" Eddie: "Terör estiriyor"

Gay barda ölen genç son anlarında annesine mesaj attı

15 SAAT SONRA OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

2:51'de son mesajı atar "Evet" Bu mesajdan saatler sonra diğer kurbanların yakınlarıyla bir otelde bekleyen Mina Justice hala oğlundan haber alamamıştı. İçinde kötü bir his olduğunu söyleyen anne, 15 saatin sonunda oğlunun da hayatını kaybedenler arasında olduğunu öğrendi.