Giresun'da müdürü döven veli özür diledi
İHA

GİRESUN

Giresun’un Tirebolu ilçesinde Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokulu’nda okuyan çocuğunun öğrenciler arasında çıkan arbede sonucu yaralanmasına kızan veli Mustafa Koca, okula giderek önce tartıştığı Okul Müdürü Ömer Göbel’i daha sonra döverek hastanelik etti.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ve kendisinin asla şiddet yanlısı olmadığını belirten Mustafa Koca, yaptığının yanlış olduğunu bildiğini ve pişman olduğunu söyledi. Koca, okulla ilgili birçok şikayetler bulunduğunu iddia ederek

"Mesela Okul Aile Birliği tarafından okul için bir yıl yetecek kadar kırtasiye malzemesi alınıyordu fakat bir ay geçmeden öğretmenler fotokopi kağıdı bulamayarak yine para talep ediliyordu. Okulda çift olan merdivenlerin biri idareciler için ayrılmış diğer merdiven ise 500’ü aşan öğrenciler kullanıyordu. Ders çıkışı ise yaşanan itiş kakışta bir çok öğrenci yaralanıyordu. Buna benzer bir çok sıkıntılar nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe ile bildirdim. Bunun üzerine okul müdürünün daveti üzerine okula gittiğimde beni tehdit ederek şikayetimi geri almamı istedi.

ÖZÜR DİLERİM

Aradan bir süre geçince tesadüfen gittiğim okulda öğrencimin sakatlandığını ve okul bahçesinde tek başına ağladığını gördüm. Bunun üzerine okul müdürüne giderek nöbetçi öğretmenin olup olmadığını sordum. Ancak müdür bey eşimin ve çocuğumun yanında bana küfürler etti. Ardından ise ilk saldıran kendisi oldu. Bunun karşısında ben de şuurumu kaybetmişim. Ancak her şeye rağmen beni haklıyken haksız duruma düşüren fiili karşılık vermemeliydim. Bu nedenle bütün eğitim camiasından, bütün öğretmenlerimizden özür dilerim. Ben de bir kamu kurumunda çalışan memurum. Kendime yakıştıramadığım davranış oldu" şeklinde konuştu.

Giresun'da öğrenci velisi okul müdürünü dövdü haberi

Giresun'da müdürü döven veli özür diledi


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)