Gökyüzünde 1 Nisan şakası İZLE
CHA

1

Paramotor tutkunlarının Afyonkarahisar semalarında yaptıkları 1 Nisan şakası yok artık dedirtti.

GÖKYÜZÜNDE YÜZÜNE PASTA YAPIŞTIRDI

Şakacı adam, hazırladığı pastayı gökyüzünde kız arkadaşının suratına yapıştırdı. 1 Nisan şakasını gökyüzünde gerçekleştiren paramotor tutkunları,açtıkları pankartlarla da terör olaylarını lanetleyerek kardeşlik mesajı verdiler.

Gökyüzünde 1 Nisan şakası

"DEĞİŞİKLİK OLUŞTURMAK İSTEDİK"

1 Nisan Şakasını Afyonkarahisar semalarında yapmalarındaki amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden paramotor tutkunu Şükrü Çakmak, “1 Nisan’da herkes birbirlerine top vuruyor. Bir takım şakalar yapıyor. Biz de paramotor tutkunları olarak farklı bir etkinlik yapmak istedik. Gökyüzünde arkadaşımızın haberi olmadan yukarıya bir pasta çıkardık. Gökyüzünde o pastayı onun yüzüne boca ettik. Değişiklik ve farkındalık oluşturmak istedik” dedi.

Gökyüzünde 1 Nisan şakası İZLE

“TERÖRDEN MAĞDUR OLAN BÜTÜN HERKESE ALLAH’TAN SABIR DİLİYORUZ”

Esas niyetlerinin günün 1 Nisan olmasına rağmen ülkede yaşanan terör olaylarına dikkat çekmek istediklerini anlatan Çakmak, "Terörü lanetleyerek, kardeşliğe evet mesajı vermek istedik. Teröre lanet olsun. Dostluğa ve kardeşliğe evet diye bir pankart açtık. Akabinde de Türk bayrağı açarak, Afyonkarahisar semalarında bir şenlik yapmak istedik. Afyonkarahisar’da da böyle bir şeylerinde yapılabileceğini göstermek istedik. Aslen Eskişehirliyim ve Afyonkarahisar’da yaşayan bir yurttaş olarak terörü lanetliyorum. Terörden mağdur olan bütün herkese Allah’tan sabır diliyoruz” diye konuştu.

Gökyüzünde 1 Nisan şakası İZLE