Hadise 3 saatte 70 bin TL harcadı

Hadise 3 saatte 70 bin TL harcadıNişantaşı ve Kanyon'da alışverişe çıkan Hadise, kesenin ağzını açtı. Son dönemde verdiği kilolarla imaj eleştirilerine maruz kalan şarkıcı, Hakan Yıldırım imzalı 6 kıyafet ve aksesuarlar için tam 70 bin TL ödedi..

Her kadın gibi giyime meraklı olan Hadise, önceki gün çıktığı alışveriş turunda kesenin ağzını açtı.

Seksi şarkıcının ilk durağı; Kanyon'daki Harvey Nichols mağazasıydı. Buradan kendisine aksesuar ve kozmetik alışverişi yapan Hadise, 10 bin TL'lik ürün aldı. Şarkıcı, lüks minibüsü ve yardımcısıyla rotasını Nişantaşı'na çevirdi. Seksi şarkıcı, Hakan Yıldırım'ın butiğine girdi. Burada yaklaşık 2 saat geçiren Hadise, keyifli bir halde dışarı çıktı. Şarkıcının lüks minibüsünün bagajı açılınca ise ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

3 SAATLİK TUR!

Hadise 3 saatte 70 bin TL harcadı

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre, adeta bir gardıropu andıran bagajda; Hakan Yıldırım imzalı 6 kıyafet ile Harvey Nichols yazılı poşetler vardı. Hadise'nin Yıldırım'dan aldığı kıyafetler için toplam 60 bin TL ödediği öğrenildi. Harvey Nichols'tan da 10 bin TL'lik alışveriş yapan Hadise'ye 3 saatlik alışveriş turu; tam 70 bin TL'ye mal oldu.

KÜRK GERÇEK DEĞİL

Seksi şarkıcı, "Kürkünüz gerçek mi?" sorusuna; "Hayır, öyle şeylere duyarlıyım. Gerçek kürk giymem" dedi.