Hatay'da ölen Ahmet Atakan Esad hayranı çıktı

Hatay'da ölen Ahmet Atakan Esad hayranı çıktı

Hatay'da, ODTÜ protestolarına destek vermek için düzenlenen eylemde polisle göstericiler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmalarda Ahmet Atakan hayatını kaybederken, Atakan'ın ölüm nedeni olarak polisin attığı gaz kapsülü işaret edildi. Ancak daha sonra ön otopsi raporu ortaya çıktı ve bu iddia yalanlandı.

ATATÜRKÇÜ DEĞİL ESADÇI

Ahmet'in ölümüyle ilgili çeşitli iddialar ortada dolaşırken bir başka gerçek daha ortaya çıktı. Gezi olaylarında da "kışkırtma" görevi üstlenen kesimler, Hatay'da Ahmet'in ölümüne yol açan çatışmaları da körüklemeye devam ediyor. Kendilerini "Atatürkçü" olarak adlandıran bazı gruplar, Ahmet'in ölümü üzerine bunu protesto edeceklerini duyurarak emniyet güçleri ile olası bir çatışmanın önünü hazırlamaya çalışıyor. Ancak Ahmet'in ölümünün hemen ardından apar topar kapatılan Facebook hesabı, kendisinin Atatürk değil bir Esad hayranı olduğunu gösterdi.

Hatay'da ölen Ahmet Atakan Esad hayranı çıktı

SENİN NUR YÜZÜN İÇİN

Kişisel Facebook hesabında Esad'ın fotoğraflarını paylaşan ve katliamcı Suriye liderine övgüler düzen Ahmet Atakan'ın şu mesajları dikkat çekti:

"Senin nur yüzünle yola çıktık. Senin direnişinle. Senin için diz çöküp ellerimizi semaya kaldırıp dualarımızla yüreklerimizle, onurumuzla, desteklerimizle seninleyiz. Sen var oldukça sen yaşadıkça sen göründükçe seninleyiz."

(Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız)

Hatay'da ölen Ahmet Atakan Esad hayranı çıktı