Havaalalarında Note 7 destek noktaları kuruldu
Ajanslar

1

Samsung Electronics Türkiye, havayolu ile seyahat etmeyi planlayan Galaxy Note7 kullanıcılarına destek noktaları oluşturduğunu duyurdu.

Destek noktaları ilk olarak İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes Havaalanları Dış Hatlar Terminallerinde faaliyete geçti.

UÇAKLARA ALINMAMA KARARININ ARDINDAN..

Havayolu şirketleri tarafından alınan Galaxy Note7 cihazlarının kapalı olsa dahi uçaklara alınmaması kuralının ardından kullanıcı mağduriyetini gidermek için destek noktaları kuruldu.

Samsung, bu destek noktalarını, Türkiye ile eş zamanlı olarak Güney Kore, Avustralya, ABD gibi uluslararası hava trafiği yoğun olan 15 ülkede açtı.

TELEFONLAR DEĞİŞTİRİLECEK

Destek noktalarına gelen kullanıcılar, Galaxy Note7 Değişim Programı dahilinde önceden duyurulan tüm haklara sahip olacaklar. Ayrıca, Samsung yetkilileri, kullanıcıların verilerini yeni telefonlara veya bir hafıza kartına aktarma konusunda yardımcı olacak.

Samsung, eski ve yeni seri ayrımı olmaksızın tüm Galaxy Note7 sahiplerinin cihazlarını kapatmalarını ve Değişim Programı'na katılmalarını önemle talep ediyor.