Hayri İnönü Mustafa Sarıgül tehdidini doğruladı

J

CHP'li Şişli Belediyesinde Sarıgül-İnönü kavgası, mevcut belediye başkanı Hayri İnönü'nün eşi Doç. Nazlı İnönü'nün iddiaları ile daha da alevlendi. Nazlı İnönü, Mustafa Sarıgül tarafından tehdit edildiklerini söyledi.

"BENİ KAÇIRACAĞINI DA İMA ETMİŞ"

"Eşim geçen ay belediyede bazı değişiklikler yapmıştı. Değişikliklerde tehdit etmiş ve oğullarımıza New York’ta 750 bin dolara mafyadan adam tuttuğunu söylemiş. Onun üzerine eşim apar topar ABD’ye gitti, çocukları bilgilendirmek amacıyla. Ve beni kaçıracağını da ima etmiş, ‘Nazlı Hoca’yı aldırıyorum şimdi’ demiş. " ifadelerini kullanan İnönü'nün sözlerine Sarıgül'den jet yanıt gelmişti.

SARIGÜL: İFTİRA ATMA

Belediyede başkan yardımcılığı görevini yürüten oğlu Emir Sarıgül'ü başkanlık koltuğuna oturtmak için büyük mücadele veren Mustafa Sarıgül, Nazlı İnönü'nün bu iddialarını yalanlamış, "çirkin bir iftira" demişti. Öte yandan, İnönü-Sarıgül ikilisini Ankara'da buluşturan CHP'li İlhan Özkes de tehdit gibi bir durumun söz konusu olmadığını söylemişti.

"EŞİMİN ANLATTIKLARI DOĞRU"

Akşam saatlerinde Hayri İnönü de topa girdi ve tehdit iddialarını doğruladı. Gazeteci Banu Güven'e konuşan İnönü, "Eşimin anlattıkları kelimesi kelimesine doğru" dedi. Bunun yanı sıra yazılı bir açıklama da yapan Hayri İnönü'ye, Sarıgül'ün ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Hayri İnönü Mustafa Sarıgül tehdidini doğruladı

İşte İnönü'nün o açıklaması;

Hayri İnönü Mustafa Sarıgül tehdidini doğruladı

Şişli Belediyesi'nde Sarıgül - İnönü Çekişmesinin Ayrıntıları İZLE

Nazlı İnönü: Mustafa Sarıgül bizi tehdit etti

Hayri İnönü Mustafa Sarıgül tehdidini doğruladı