HDP'li Tuba Hezer terörist tabutunu taşımıştı
ensonhaber.com

Türkiye şehitlerine ağlıyor.. Terör örgütü PKK dün Dağlıca'da askerlerimize mayınlı pusu kurdu, askeri araçların geçişi sırasında patlayıcıları uzaktan kumandayla harekete geçirdi.

DAĞLICA'DA ALÇAK PUSU: ÇOK SAYIDA ŞEHİT VAR

Mayınlı saldırının ardından çıkan çatışmalar halen devam ederken, çok sayıda şehit verdiğimize yönelik haberler bölgeden geliyor..

HDP'Lİ VEKİLLER TERÖRİST CENAZELERİNDE BOY GÖSTERİYOR

Terör örgütü asker/polis/sivil hemen herkese yönelik terör eylemlerini sürdürürken, onların siyasi kanadı HDP de barış masalları anlatıyor, saldırılardan hükümeti ve Erdoğan'ı sorumlu tutuyor, buldukları her fırsatta da terörist cenazelerinde boy gösteriyordu..

HDP'li Tuba Hezer terörist tabutunu taşımıştı

PKK'LININ TABUTUNU TAŞIYAN HDP'Lİ

Bunlardan bir tanesi de geçen hafta Tunceli'de bir terörist cenazesinde ortaya çıkan HDP'li milletvekili Tuba Hezer'di.

Tunceli'de ailesi tarafından alınan PKK'lı terörist Sıdıka Yıldız'ın cenaze törenine, HDP Van Milletvekili Tuba Hezer, DBP'li Başkale Belediye Eş Başkanı Aynur Tarhan da katılmıştı. Tuba Hezer, bir süre PKK'lı teröristin tabutunu taşımıştı..

PKK'YA YARDIM GÖTÜREN ARAÇTAN HDP'Lİ VEKİL ÇIKTI

Kars’ta PKK'lı teröristlere gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu.  Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.