Helikopter kazasını rüyasında görüp bir siteye yazmış

ç

Kocaeli Cengiz Topel Askeri Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Kartepe İlçesi yakınlarında düşen ve 4 askerin şehit olduğu Sikorsky kazasının aylar öncesinden öngörüldüğü ortaya çıktı.

YAZIDAN 3 AY SONRA KAZA GERÇEKLEŞTİ

Ömer Ersoy İpek (32) gelecekle ilgili tahminlerin yapıldığı bir siteye yazdığı öngörüde kazanın yerini de belirtti Konya'daki eğitim faaliyetine katılmak için İzmit'ten havalanan Sikorsky tipi askeri helikopter, 12 Ekim Pazar günü Kartepe İlçesi yakınlarında düştü ve 4 asker hayatını kaybetti. Kazadan 2.5 ay önce, 30 Temmuz'da, 'Hattaboğlu' nic'ini kullanan Ömer Ersoy İpek'in (32), 'evrenindili.com' isimli siteye rüya aracılığıyla görüp yazdığı öngürünün bu kaza olduğu ortaya çıktı. İpek öngörüsünde bu olayı, "Kocaeli Kartepe Cengiz Topel Askeri Sivil Havaalanı'na inmek üzere olan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir Sikorsky seahawk modeli gri helikopter motor arızası sebebiyle Kartepe İlçesi'nde düşüyor. Akşama doğru, gün batmaya yakın" diye yazdı. Bu yazıdan 3 ay sonraysa kaza yaşandı.

Helikopter kazasını rüyasında görüp bir siteye yazmış

YENİ ÖNGÖRÜSÜ DE KAZA

32 yaşındaki İpek'in yeni öngörüsü aynı yerde yine bir helikopter kazası olurken şu satırlar yer aldı: "AS- 532 Couger modeli Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait koyu renkli helikopterin, Cengiz Topel Askeri Üssü'nden kalkış yaptıktan 4 dakika sonra Kartepe Köseköy Yeşilkent Mahallesi üstünde yalpalanıp savrularak, evlerin üzerine düşüp patladığını gördüm. Saat 14.30 sıralarında. Bu helikopter diğer kaza sebebiyle üsse gelen helikopter olabilir. Tek dileğim, diğer rüyalarım gibi gerçekleşmez inşallah.'' İpek Mısır'daki darbeyi de gördüğünü ifade etti.

"KOMUTANLARI UYARACAĞIM"

İpek inançlı, dindar ve maneviyatının güçlü olduğunu söyledi. Asıl mesleği ahşap ustası olan oyunculuk yapan İpek, rüyalarının yüzde 70'inin gerçekleştiğini de ifade etti. İpek, gördüğü ikinci kazayla ilgili olarak üs komutanlığını arayıp uyaracağını söyledi. Sitenin sahibi Doç. Dr. Sultan Tarlacı, sitelerinde kayıtlı 5466 üye olduğunu ve bu kişilerin gelecekle ilgili tahminlerde bulunduğunu ifade etti. Tarlacı, 'Hattaboğlu' lakaplı kişinin sitelerine yeni üye olduğunu ve bunun ilk öngörüsü olduğunu belirtti. Tarlacı, "Rüyası gerçekleştikten sonra mesajlaştık. Cenaze törenine gideceğini söyledi. İkinci rüyası için de uyarı yapacaktı" dedi.