Hürrem gerçek Kanuni'siyle ilk kez görüntülendi

Hürrem gerçek Kanuni'siyle ilk kez görüntülendi

Son dönemin en popüler kadın oyuncularından brisis olmasına rağmen, Türkiye'ye geldiği andan itibaren hiçbir erkekle görüntülenmeyen Uzerli, iki aydır birlikte olduğu Martin&Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ateş ile Arnavutköy'de bir balıkçıda buluştu.

NE OLUR BANA BÖYLE SORULAR SORMAYIN

5 saat oturdukları mekandan çıkışta Can Ateş sorulara cevap vermezken, Uzerli'nin utangaç halleri ve kızaran suratı dikkatlerden kaçmadı. Gazetecilerin “Aşkınız nasıl başladı?” gibi sorular karşısında “Ne olur bana böyle sorular sormayın. Ben özel hayatımla ilgili konuşmayı hiç istemiyorum” dedi.

Hürrem gerçek Kanuni'siyle ilk kez görüntülendi

Meryem Uzerli'nin fotoğrafları için tıklayın

YÜZÜĞÜMÜ KENDİM ALDIM

Uzerli parmağındaki yüzükle ilgili olarak da “Kendi aldığım bir yüzük” diye konuştu. İkili daha sonra Can Ateş'in aracına binerek hızla uzaklaştı. Meryem Uzerli, işadamı sevgilisi Can Ateş ile 1 Mart'ta Kanyon Cinebonus'ta yapılan ‘Sen Kimsin' filminin galasında tanışmıştı. İkiliyi tanıştıran oyuncu Selen Görgüzel “Can ile aynı sitede oturuyoruz. Meryem'i çok seviyorum, bana komşu olmasını istiyorum” demişti.