İbrahim Tatlıses: Eğer yürüyemezsem tazminat ödeyecekler
ensonhaber.com

2011'de uğradığı silahlı saldırı sırasında beynine saplanan ve daha önce riskli bulunmadığı için alınmayan kafatası kemiği parçasından kurtulan İbrahim Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İbrahim Tatlıses: Eğer yürüyemezsem tazminat ödeyecekler

Ak Parti'den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan sanatçı, geçen cuma Urfa'da yerel bir televizyona bağlandıktan sonra pazar gecesi de ATV Ana Haber'e telefonla bağlandı ve Şebnem Sunar'ın sorularını yanıtladı.

İşte Tatlıses'in açıklamaları:

"AMELİYATA GİRERKEN ŞAHADET GETİRDİM"

* Beyin ameliyatı olduğumu bilmiyormuşum bak! Beyin ameliyatının bu kadar zor olduğunu bilsem biraz zor yatardım. Ama büyük bir cesaret... Aklıma güvendim, dua edenlere güvendim ve öyle ameliyata girdim. Zaten girerken de şehadet getirdim. Onları bile hatırlıyorum.

* Sağlığım iyi, şu anda hastanenin bahçesindeyim. Az önce de bir Tweet paylaştım. Bahçede kendi kendime geziyorum.

"YÜRÜYEREK ÇIKMAZSAM TAZMİNAT ÖDEYECEKLER"

* Doktora göre her şey tamam... Bir de mukavele yapmışım. Ben farkında değilim. İmzaladım ama tabii ben yazıyı tam bilmediğim için... Burdan 21 gün sonra yürüyerek çıkacağım. Eğer çıkarmazlarsa tazminat ödeyeceklermiş. 21 gün sonra yürüyerek çıkacağım, hazırlığımız öyle... Şu an tekerlekli arabayla hastane bahçesinde dolaşıyorum. Daha 13 günümüz var.

* Milletvekiliği için niyet ettim ama niyetim geçen dönem de vardı. Olur olur olmaz olmaz... Her şeyin sağlığı önemli...

"SESİM DÜZELDİ"

* Yeni albüm değil, yeni kaset yapacağım. Albüm benim anam anlamıyor mesela... Resim albümü anlıyor. Yeni kaset gelecek. Sesim zaten düzelmiş.