İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nurol Plaza'dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, 3 otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen saldırganlar, Tatlıses'in bulunduğu aracı uzun namlulu silahlarla taradı. Saldırı sonucu İbrahim Tatlıses başına isabet bir kurşunla yaralanırken, yanında bulunan menejeri Damla Çakıcı'nın ablası Buket Çakıcı ise omzundan yaralandı.

İBRAHİM TATLISES'İN SALDIRIYA UĞRADIĞI YER

İbrahim Tatlıses silahlı saldırı soncu hayati tehlike atlattı...

ŞUURU AÇIK

Tatlıses, ilk olarak Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edilen Tatlıses, geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Ünlü sanatçının şuurunun açık olduğu ve isabet eden kurşunun sanatçının başını sıyırdığı belirtildi. Yakınlarıyla konuştuğu belirtilen Tatlıses'in hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için soruşturma başlatırken, Tatlıses'in hastaneye sevki sırasında korumaları basın mensuplarına saldırdı.

Hayatı tehlikesi var...

HASTANEYE ZİYARETÇİ AKINI

Sevenlerinin yanısıra sanat dünyasından çok sayıda ünlü haberi alır almaz hastaneye koştu. Ajda Pekkan, Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Ebru Gündeş ve Ferhat Güzel hastaneye gelenler arasında.

DERYA TUNA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna hastane önünde sinir krizleri geçirdi, oğlu İdo Tatlıses de şu anda hastanede. Doktorlardan resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İşte Tatlıses'in vurulduğu yer...

İKİNCİ AMELİYATA ALINDI

Alınan son bilgiye göre Tatlıses, 3 saat süreceği tahmin edilen ikinci ameliyata alındı.

DAHA ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Öte yandan, İbrahim Tatlıses 1990 yılının ocak ayında Maksim Gazinosu'nda sahnedeyken bacağından vurulmuştu. Yine 18 Mayıs 1998 tarihinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde otomobilinin içerisindeyken pompalı tüfekli saldırıya uğrayan Tatlıses, bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.