İnönü: Kılıçdaroğlu'na Sarıgül'ün tehditini anlattım

İnönü: Kılıçdaroğlu'na Sarıgül'ün tehditini anlattım

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün kendisini yalanlaması üzerine ikinci bir açıklama yaparak iddialarını yeniledi. İnönü, "Sayın Kılıçdaroğlu’na her şeyi açık açık anlattım. Nazlı’nın size anlattıklarını. Hatta Nazlı’nın anlattıklarında eksik şeyler var" dedi.

"BENİ TEHDİT EDEN MUSTAFA SARIGÜL"

"Beni tehdit eden Emir Sarıgül değil" diyen İnönü sözlerini şöyle sürdürdü;

"Konu Emir Sarıgül değil. Emir Sarıgül benim muhatabım değil ki. Emir Sarıgül benim yanımda çalışıyor. Emir Sarıgül beni tehdit etse ne olur, etmese ne olur. Beni tehdit eden Mustafa Sarıgül. Ama hep Emir’le, Mustafa Sarıgül’ü karıştırıyorlar. Emir gelip burada küfür de etmiştir, ama tehdit etmedi."

KILIÇDAROĞLU'NA HER ŞEYİ ANLATTIM

Hürriyet'ten Gülden Aydın'a konuşan İnönü, yaşananları Kılıçdaroğlu'na anlatıp anlatmadığı sorulması üzerine şunları söyledi;

"Evet, anlattım. Her şeyi söyledim Sayın Kılıçdaroğlu’na. Emir’le ilgili bir şey konuşmadım. Sadece Emir’le görüşmek istemediğimi söyledim. Muhatabım Emir değil, ama karşıma Emir çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu’na her şeyi açık açık anlattım. Nazlı’nın size anlattıklarını. Hatta Nazlı’nın anlattıklarında eksik şeyler var. Beni Ankara’da Pembe Köşk’te takip ettirmişlerdi, Nazlı’ya söylememiştim."