iPhone 6 satışları bugün başladı

Apple’ın merakla beklenen yeni model iPhone’ları bugün piyasaya sürülüyor. 4.7 inç büyüklüğündeki iPhone 6 ve 5.5 inç’lik iPhone 6 Plus, bugün ABD ile birlikte, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Avustralya, Japonya, Singapur ve Hong Kong'da satışa sunuluyor.iPhone 6'nın iki yıl sözleşmeli fiyatı ABD'de bellek büyüklüğüne göre 199 dolardan, iPhone 6 Plus'ınki ise, 299 dolardan başlıyor.

iPhone 6 satışları bugün başladı

Apple’ın yeni akıllı cihazına piyasaya çıktığı gün sahip olmak isteyen binlerce kişi akşam saatleriden itibaren satış noktalarının önünde kuyruğa girmeye başladı.

İşte Yeni iPhone 6

TÜRKİYE'YE 26 EYLÜL'DE GELECEK

Türkiye’de 26 Eylül’den itibaren satılmaya başlanacak olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’un Türkiye’de satılacağı fiyat belli oldu. Apple Store’un Türkiye sayfasında yer alan bilgiye göre, 4.7 inç ekrana sahip olan iPhone 6, 2349 TL’den başlayan fiyatla, 5.5 inç ekrana sahip olan iPhone 6 Plus ise, 2649 TL’den başlayan fiyatla satışa sunulacak.

iPhone 6 satışları bugün başladı

24 SAAT İÇİNDE 4 MİLYON SATILDI

Yeni iPhone’un yeni yıl sonuna kadar 115 ülkedeki mağazalarda olması planlanıyor. Apple geçtiğimiz hafta iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ön sipariş almaya başlamış ve ilk 24 saat içinde 4 milyon adet akıllı telefon satarak bir rekora imzasını atmıştı.

iPhone 6 satışları bugün başladı