iPhone'u arka cebinde eridi

Telefonn

Sydney’de bisikletiyle seyir halinde olan 36 yaşındaki Gareth Clear, iPhone’unun yanması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Bisiklet sürdüğü sırada bir yanma hissettiğini belirten Clear, yolculuğuna devam etmiş. Clear, eriyen telefonunu şortunu yakıp bacağına değdikten sonra gelen yanık et kokusuyla fark etmiş.

TELEFON BACAĞINA YAPIŞTI

Çektiği korkunç acıyla yere düşen Clear hemen telefonu tutup arka cebinden çıkarmak istese de parmaklarının da yanması sonucu telefondan attığı yumrukla kurtulabilmiş.

"BACAĞIMDAN DUMANLAR ÇIKTI"

Genç adam yaşadıklarını bu sözlerle anlattı: "3-4 saniye sonra ayağa kalktığımda bacağımdan çıkan dumanları gördüm ve bu çok garipti. Ancak sonra olanıysa tarif edebileceğimi sanmıyorum. Bataryanın içindeki lityum siyah bir lav şeklinde dışarı doğru akıyordu ve bacağım tamamen siyahtı. Kanamam da vardı ancak en korkuncu kokuydu, yanmış bacağım kimya derslerindeki kötü deneyler gibi kokuyordu. Bense derimi yakan kimyasal sıvının zehirli olmasından ve kanıma kanışmasından korkuyordum."

En yakınındaki hastaneye kaldırılan Clear hastanenin yanık ünitesi olduğu için şanslı olduğunu söylüyor. Doktorlar tarafından deri nakli için hemen ameliyata alınan genç adam tedavisinin büyük bir kısmını yanık ünitesinde geçirdi.

BİRİNİN YÜZÜNDE DE ERİYEBİLİRDİ

Vücuduna yapışmıl ölü derinin dışarı atılması için hastanede tedavisi süren Clear, bunun birinin yüzüne de olabileceğini söyleyerek herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

iPhone'u arka cebinde eridi