Işın Karaca: 38 beden olunca evleneceğim

ışın karaca

7 haftada 16 kilo veren ve bambaşka bir görünüme kavuşan Işın Karaca, şu sıralar babası için açtığı veraset davasıyla da gündemde olan Işın Karaca Habertürk magazine açıklamalarda bulundu.

"38 BEDEN TAMAMDIR"

7 haftada 16 kilo veren Işın Karaca, "Türkiye’nin en iyi şarkıcısı olmak artık bana yetmiyor" dedi ve ekledi: "Sesimin ve sahnemin gücünü biliyorum. Görsel dünyanın bir parçası olmak zorundayız. Sağlam da bir vücudum olsun istiyorum ama asla sıfır beden olmayacağım. 38 beden tamamdır..."

Işın Karaca'nın röportajının satır başları;

"7 HAFTADA 16 KİLO"

-Şahane gözüküyorsunuz. Kaç kilo verdiniz?
7 haftada 16 kilo verdim. Bir bu kadar daha verirsem 65 kilo olup tam olmak istediğim kadın olacağım. 2001’de ilk albümümü çıkardığımda Sezen’e (Aksu) “Şişman bir kadın olmak istemiyorum, ne yapacağım?” demiştim. Sonra kronik tiroit hastası olduğum ortaya çıktı, hızla kilo almaya başladım. Vücudumun kontrolü bende değildi. Bu yaz bir arkadaşım tüp mide ameliyatı oldu. 4 ay sonra bana ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını yolladı, inanamadım.

"BENDE DOYMA HİSSİ YOKTU"

-Sağlıklı bir şey mi bu ameliyat?
Tabii, midemizi biz büyütüyoruz. Bende doyma hissi yoktu. Allah’tan spor yaptığım için çok sağlıklı bir kas yapım vardı. Kilo aldığım halde diri durabildim. Ama şimdi çok mutluyum.

"SIFIR BEDEN OLMAYACAĞIM"

-Yeni birlikteliğinizin zayıflamanızda bir etkisi olabilir mi?
Tuğrul, beni 20 sene önce tanıdığında daha dıbıştım. Yani zayıflamamın aşkla ilgisi yok. Türkiye’nin en iyi şarkıcısı olmak artık bana yetmiyor. Sağlam da bir vücudum olsun istiyorum. Çünkü kilolar çok rahatsız ediyor.

"SAHNE KIYAFETLERİM OLMUYOR"

-Şimdi elbiseler de bol geliyordur. Tadilat masrafıyla aranız nasıl?
O konuda moralim çok bozuk. 70’li kiloları görmeden gardırobu değiştirmeyeceğim. Pantolonların hepsi büyük, sahne kıyafetlerim olmuyor.

"BABAMIN RESMİNİN ÇALINMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM"

-En çok neyin çalınmasına üzüldünüz?
Ne pırlantalarım, ne elmaslarım ne de biriktirdiklerim... Babamın babaanemle çocukluğundan kalan tek bir fotoğrafı vardı ve ben onu kasada saklıyordum. Hırsız kasayı olduğu gibi çalınca o da gitti.

"BABAMIN KIZI OLARAK ÖLMEK İSTİYORUM"

-Gündemde rahmetli babanız Ali Büyükkaraca ile olan bir veraset davanız var.
Biz kardeşimle İngiltere’de doğduk. Annemiz de belli babamız da. Ben annemin kahvaltıda gözyaşlarını gördüm. “Senin ünlü olman, ailemize bunları yaşatmak zorunda mı?” dedi. Annem ve babam evliydi. Doğum belgelerimde ikisinin de imzası var. Tek problem, İngiltere’den Türkiye’ye gelirken babam bizi Türkiye’ye kaydettirmemiş. Babam 2 sene önce vefat ettiğinde, hâlâ annemle evli gözüküp çocukları yok görünüyordu. Kendimi babamın evladı olarak kaydettirmek için en temiz yol dava açmak.

‘KIŞ DÜĞÜNÜ YAPABİLİRİZ

-Nikah ne zaman?
38 bedene bir gireyim. Tuğrul, eve girerken beni kucaklasın istiyorum. Çok ağır olunca adama da yazık. (Kahkahalar) Yaz düğünü olmasını çok istiyorduk ama bütün arkadaşlarımız eylülde evlenmeye karar verince bize gün kalmadı. Her an her şey olabilir. Kış düğünü bile yapabiliriz."