Işın Karaca: Kilo verince sesim 6 oktav oldu

ışın karaca

Son aylarda verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz cuma akşamı Kaya Ramada Plaza'da sahneye çıktı. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Işın Karaca'yı izlemeye gelenler arasında; organizatör Ahmet San, ünlü oryantal Tanyeli ve yönetmen Kemal Başbuğ da vardı.

"KİLO VERİNCE SESİ ÇIKMAZ" DEDİLER

Şarkı aralarında seyirciyle sohbet eden Işın Karaca, eski haliyle dalga geçmekten de geri durmadı. Geçtiğimiz Ağustos ayında midesini ameliyatla küçülten ve dört ayda 25 kilo veren Işın Karaca, "Kilo verince 'Sesi çıkmaz' dediler, Allah'ıma bin şükür 5.5 oktav sesim, 6 oldu. Kilo verince boşluk oluyor, öyle doldurduk" diye espri yaptı.

"SEZEN BANA ÇUKURDA ŞARKI SÖYLETİRDİ"

Şarkı söylerken yönetmen Kemal Başbuğ'a takılan şarkıcı, "Artık beni inceltmene gerek kalmadı yönetmenim' diyerek hızla verdiği kilolarına da gönderme yaptı. Sahnede vokalistlerine de solo şarkı söyleten Işın Karaca, "Sezen'e 11 sene vokalistlik yaptım. Bana çukurda şarkı söyletirdi, ama ben iyiydim, yüzsüzdüm. Mikrofonu da isterdim ruju da... Ben sizi sahne üstünde tutuyorum. Değerimi bilin" dedi.

TANYELİ: KİM DERDİ IŞIN KARACA BENDEN ZAYIF OLACAK

Ünlü oryantal Tanyeli'den oryantal dans dersleri alan Işın Karaca, gecenin ilerleyen saatlerinde kendisini izleyen Tanyeli'yi sahneye çağırdı. Işın Karaca'nın kilo vermiş halini çok beğendiğini belirten Tanyeli, "Kim derdi bu kadın bir gün benden daha zayıf olacak, 38 beden olmuş" diye konuştu.