İŞKUR Genel Müdürü'nün seçim yorumu
ensonhaber.com

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul seçimini kazanması, AK Parti cephesinde tartışmaları başlattı. Yenilgi nedeniyle ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor.

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'dan, seçim sonrası tepki çeken bir yorum geldi.

"İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLER YÜZÜNDEN"

Cafer Uzunkaya paylaşımında, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım. Hak ve hakikat namına, aziz milletim ve ülkem için ihlasla çalışanlar her daim kazanmakta. Riyakar mütekebbirlerse, hiç kazanmadı ki. Artık başarısızlıkların müsebbipleriyle çözüm ve çıkış yolları konuşulmasın." ifadelerini kullandı.

SEÇİM YENİLGİSİNİ AYETİ KERİMEYLE AÇIKLAMAK(!)

Müdür Uzunkaya, AK Parti'nin İstanbul'da seçimleri büyük farkla kaybetmesiyle ilgili tweet atarken, A'râf Suresi 155. ayetten alıntı yaptı...

"Mûsâ tayin ettiğimiz vakit ve yerde bulunmak üzere kavminden yetmiş adam seçti. Onları o müthiş deprem yakalayınca Mûsâ dedi ki: "Ey rabbim! Dileseydin onları ve beni daha önce helâk ederdin. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helâk edecek misin? Bu iş, senin imtihanından başka bir şey değildir; onunla dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletirsin. Sen bizim velîmizsin. Artık bizi bağışla ve bize acı! Sen bağışlayanların en iyisisin."

İŞKUR Genel Müdürü'nün seçim yorumu

İŞKUR Genel Müdürü'nün seçim yorumu

UZUNKAYA'DAN YENİ AÇIKLAMA

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya kendisine gelen eleştirilere yönelik sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. "A’râf Suresinin 155. ayetinin mealini de içeren paylaşımımın gündelik siyasi polemiklere alet edilmek istendiğini üzüntüyle izlemekteyim." diye Uzunkaya tweetini sildi.