
İstanbul’da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 günden beri devam eden kar tatilinin yarın (Cuma) da devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.
"OKULLAR AÇIK ERKEN YATIN"
İstanbul Valiliği cuma günü için henüz bir tatil açıklaması yapmadı. İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ise Twitter hesabından “Çocuklar hepinize iyi geceler. Daha fazla beklemeden ve geceyi geçirmeden hazırlıklarınızı yapın ve erkenden yatın. Yarın okullarımız açık” mesajını paylaştı.
KAR İSTANBUL'U TERK ETMEDİ
Bu arada kar yağışının İstanbul’u terk etmesi beklenirken, akşam saatlerinde Anadolu Yakası’nda sürpriz yaşandı. Dün akşam olduğu gibi, kentin Anadolu Yakası’nda yoğun kar yağışı başladı. Bölgede kar yağışı etkisini sürdürüyor.Diğer yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sosyal medyada yer alan yarı yıl tatilinin bir hafta ertelendiğine ilişkin haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
Kocaeli, Denizli, Kars, Van, Muş, Elazığ, Bursa, Yozgat, Diyarbakır ve Siirt'te olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 9 Ocak 2015 Cuma tatil edildi, kamuda çalışan engelli ve hamileler idari izinli sayıldı.
