İstanbul'da yemek siparişi bahanesiyle gasp
İHA

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde polise başvuran iki motosikletli kurye, yemek siparişi götürdükleri yerlerde maskeli ve silahlı kişiler tarafından gasbedildiklerini söyleyerek şikayetçi oldu.

Motosikletli kuryeler E.Ç. ile M.M.K. ellerindeki yemeklerin, paraların , cep telefonlarının, post cihazlarının ve motosikletlerinin maskeli ve silahlı  kişiler tarafından gasbedildiğini söyledi.

YEMEK SİPARİŞİ VERİP GASBEDEN ZANLILAR, BİR DE MARKET SOYMUŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada aynı şüphelilerin, yine Gaziosmanpaşa'da bir marketi de silah tehdidiyle soyduklarını belirledi. Polis, market güvenlik kameralarını kullanarak şüphelilerin önce eşkalini, ardından kimliklerini belirledi.

İstanbul'da yemek siparişi bahanesiyle gasp

POLİS GÖZALTINA ALDI

Önceki gün yapılan operasyonda Atilla B.(18), Emircan E.(18) ve Enes B.(18) gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin, daha önceden silahlı terör örgütüne üye olmak, tehlikeli maddelerin izinsiz bulundurulması, ruhsatsız silah bulundurmak, yağma gibi suçlardan polise geliş kayıtları olduğu tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da yemek siparişi bahanesiyle gasp



Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)