İzmir'de bir Suriyeli kaçırdığı travestiye tecavüz etti

Olay, Alsancak 1464 sokakta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İzmir Alsancak'ta sokakta yürüyen travesti S.R.'yi (33) iddiaya göre arkadan yaklaşan bir kişi bıçakla tehdit etti. Bıçaklı saldırgan S.R.'yi tehdit ederek travestinin tek başına yaşadığı eve götürmesini istedi. Evde ellerini ve ayaklarını bağladığı S.R.'ye defalarca tecavüz eden kimliği belirsiz kişi, daha sonra S.R.'ye ait iki cep telefona alarak kaçtı.

POLİS, SURİYELİLERİ MERCEK ALTINA ALDI

Elleri ve ayakları bağlı S.R., eve gelen arkadaşları tarafından kurtarıldı. S.R.'nin haber vermesinden sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş çapta araştırma başlattı. S.R.'nin verdiği ifadesinde zanlının Arapça konuştuğunu belirtmesi üzerine ekipler İzmir'de bulunan Suriyeli mültecileri mercek altına aldı.

İzmir'de bir Suriyeli kaçırdığı travestiye tecavüz etti

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, zanlının İzmir'de bulunan Suriye vatandaşı 20 yaşındaki H.I. olduğunu tespit etti. H.I.'nın gidebileceği adreslere baskın yapan ekipler, zanlıyı Boğaziçi semtinde sakladığı evde yakaladı. Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan H.I. tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.