İzmir'de Nihat Hatipoğlu'na yoğun ilgi

İzmir'de Nihat Hatipoğlu'na yoğun ilgi

İzmir Bornova Âşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro'da gerçekleşen “Yıldız FM FEST 2014” büyük ilgi gördü. Yaklaşık 30 bin davetli peygamber sevgisini anlatan Nihat Hatipoğlu ile birlikte kardeşlik için dua etti.

Saatler öncesinden salonu dolduran davetliler Muzaffer Gürler, Kazım Ören'in okuduğu ilahi ve ezgilerle coştu.

ÇOK SAYIDA DERNEK VE PARTİ TEMSİLCİSİ KATILDI

Oda, dernek ve siyasi partilerinin temsilcilerinden oluşan çok sayıdaki protokol davetli programı sonuna kadar izledi. Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra iş dünyası organizasyona yoğun ilgi gösterdi.

İzmir'de Nihat Hatipoğlu'na yoğun ilgi

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ vekil olmadan önce Yıldız FM'de yaptığı programlarda dinleyicilerle birlikte olduğuna dikkat çekti. AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait yaptığı konuşmada kardeşliği vurguladı. Ayrıca Programa Ak Parti İzmir İl Başkan Vekili Bülent Delican, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan katıldı.

Programcıların dinleyicilerini sahneden selamladığı bölümde sosyal sorumluluk projelerine destek veren firma temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi. Sıcak bir yaz akşamında gerçekleşen programda duygu yüklü saatler yaşandı.

NİHAT HATİPOĞLU GÖNÜLLERE HİTAP ETTİ

Muhteşem bir takdimle İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sahneye çıkışını binlerce davetli ayakta alkışlayarak karşıladı. Soma'daki feci maden kazası nedeniyle programın bir ay kadar ertelendiğini dile getiren Hatipoğlu gönüllere hitap etti.

İzmir'de Nihat Hatipoğlu'na yoğun ilgi

İZMİR'DEKİ COŞKU PEYGAMBER SEVGİSİNİN COŞKUSU

Program kapsamında Hz. Peygamber'in hayatını anlatan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu programa yoğun ilgi gösteren İzmirlilere teşekkür ederken “Burada gördüğümüz coşku yüreklerimizdeki Peygamber sevgisinin coşkusudur.”dedi.

Hz.Peygamber'in hayatını verdiği örneklerle anlatan Hatipoğlu “O'nu sevmemek, O'na hayran olmamak mümkün mü, Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'dir.Ne mutlu bizlere ki O'nun ümmeti olarak dünyaya şereflendirildik. O'nu bizler iyi anlasaydık Suriye'deki, Irak'taki ve Afganistan'daki hadiseler yaşanmazdı. İslam denildiğinde ileri bir toplum akıllara gelirdi” şeklinde konuştu.

30 BİN DAVETLİ KARDEŞLİK İÇİN DUA ETTİ

Programı gözyaşlarıyla takip eden yaklaşık 30 bin davetli Hatipoğlu ile birlikte semaya el kaldırdı. Hatipoğlu dünya barışı ve kardeşlik için dua etti.

DİNLEYİCİLER SALONA SIĞMADI

Peygamber sevdasıyla programlarına akın eden dinleyicilerinin salonlara sığmadığını belirten Yıldız FM Genel Müdürü Melih Yılmaz Bingöl teknolojinin nimetleri sayesinde yedi yirmi dört birlikte oldukları gönül dostlarına şükranlarını iletti. Dev ekranlar ve geniş ses sistemi teknolojisinin de desteklediği programla dinleyicilerini mutlu etmeye çalıştıklarını belirten Bingöl, gelecek yılki buluşmanın dinleyici istekleriyle yönlendirilerek daha üst seviyelere çekileceğini ifade etti.