İzmir'de oğlunu vuran astsubay baba intihar etti

chelsea.jpg

Alınan bilgiye göre, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi E.Ö., kendisini ziyarete gelen annesiyle önce babası N. Ö.'i (53) ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi abisi Ç. Ö.'i (26) telefonla aradı.

Her ikisinin de cevap vermemesi üzerine şüphelenen anne kız, dün akşam saatlerinde Atıfbey Mahallesi Önder Caddesi'nde bulunan eve döndü. Kapıyı açan anne kız, baba-oğulu hareketsiz yatarken buldu. Genç kız durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

BABA ÖLDÜ, OĞLU YOĞUN BAKIMDA

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, babanın hayatını kaybettiğini, kafasından silahla yaralanan oğlunun ise yaşadığını belirledi. 112 Acil Servis ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ç. Ö.'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli olan N. Ö. ile oğulun daha önce birkaç kez tartıştığı öğrenildi. Astsubay babanın, yine yaşanan tartışma sonucu silahla ateş ettiği oğlunun öldüğünü düşünerek intihar ettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.