İzmirli kadın esnaftan Kılıçdaroğlu'na tepki
İHA

izmir

İzmir ziyaretinin ikinci gününde Çeşme ilçesinde "2015 Seçimlerine Doğru Sağlık Politikalarına Bakış" konulu toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının bitiminin ardından Çeşme çarşı esnafını ziyaret ederek kadınlara karanfil dağıttı.

"PROJE ÜRETİN BIRAKIN DALAŞMAYI"

Ziyaret sırasında eski CHP’li olduğunu söyleyen bir kadın esnaf da Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’yi eleştirdi. "Proje üretin bırakın dalaşmayı" diyen esnaf, "Eski bir CHP’li olarak söylüyorum; proje üretin. Yani bırakın dalaşmayı. Ben halkım. Ve CHP’ye birkaç dönemdir oy vermiyorum. Son üç dönem CHP’ye oy vermedim" diye konuştu.

İzmirli kadın esnaftan Kılıçdaroğlu'na tepki VİDEO

"ÇOCUK GİBİ İKRAMİYE İSTEMEM"

Kılıçdaroğlu'nun "Bizim ürettiğimiz hiçbir proje yok mu size göre?" sorusu üzerine ise kadın esnaf "Benim için ne yapacaksınız?" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceklerini söylemesi üzerine kadın esnaf, şöyle konuştu:

"Benim öyle bir isteğim yok. Az olsun ama her maaşıma eklenen bir şey olsun. Çocuk gibi ikramiye istemem. Bana çok ters geldi anlattığınız. Benim maaşım bin 150 lira. Çalıştığım için kesiliyor. Lütfen halkın dilinden konuşun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)