Kadıköy'de Volkan Babacan'ın kafasına şişe attılar

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısı başlamadan önce Volkan Babacan adına talihsiz bir olay yaşandı.

ALNINA İSABET ETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısında aut atışlarında ağır hareket ettiği gerekçesiyle tribünlerin sık sık tepkisine maruz kalan Volkan Babacan, ikinci yarı başlamadan önce kalesine geçti. Ancak bu sırada tribünlerden gelen bir su şişesi Volkan Babacan'ın başına isabet etti.

Kadıköy'de Volkan Babacan'ın kafasına şişe attılar

Volkan Babacan, tribünden gelen şişe sonrasında kısa süre yerde kaldı. Kaleci Volkan Babacan'ın ayağa kalkmasının ardından hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle ikinci yarı başladı.

BEŞİKTAŞ MAÇINI SEYİRCİSİZ OYNAMA TEHLİKESİ

Bu arada bir sonraki maçını Beşiktaş ile iç sahada oynayacak olan Fenerbahçe, derbi öncesinde ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. TFF talimatlarında ve emsal kararlarda oyunun durmasına sebebiyet veren saha olaylarına, seyircisiz oynama cezası verilmesi, Fenerbahçe'Yİ bir maç seyircisiz oynama tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

Saha olaylarından dolayı PFDK'ya sevk edilmesi halinde; Fenerbahçe bir maçlık seyircisiz oynama tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.