Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı
DHA

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

Ünlü İngiliz model Kate Moss, geçen 1 Haziran'da arkadaşları organizatör Fran Cutler, Rose Ferguson ve İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu Sadie Frost ile Bodrum'a geldi.

HESABA İTİRAZ ETTİ

Burada arkadaşı Frost'un doğum gününü kutlayıp, cennet koyları gezen Moss, Göltürkbükü'ndeki bir beach clup'ta denize girip, güneşlendi. Burada yedikleri pide, salata ve şaraptan oluşan dört kişilik menü için 2 bin 300 Euro (yaklaşık 7 bin lira) hesap geldi. Moss, hesaba itiraz edip, "Mikonos ve Paris'te bile bu rakamın dörtte birine bunları yiyebilirsiniz. Bu hesabı ödemem, arkadaşlara da ödetmem" diyerek, garsonlar ve mekanın işletmecileriyle tartışmaya başladı.

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

ÖZÜR DİLEYEREK JANDARMAYA GİTMEKTEN KURTULDU

Moss, bu sırada, kendisini uyarmak isteyen diğer masadaki müşterilere elindeki su dolu bardağı fırlatmak istedi. Müşteriler arasındaki üç kişinin, kendilerine hakaret edildiğini ileri sürüp, şikayetçi olması üzerine Moss, ifadesi için jandarmaya davet edildi. Ancak, işletme sahipleri araya girip, Moss'un arkadaşlarının özür dilemesini sağlayıp, konunun tatlıya bağlamasını sağladı. Moss, böylece jandarmaya gitmekten kurtuldu.

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

"DAHA ÖNCE DE SIKINTI YARATMIŞ"

Moss'tan şikayetçi olan isminin açıklanmasını istemeyen 46 yaşındaki tekstilci işadamı, "Buraya tatile geliyoruz. Tatil yaptığınız yerin fiyatlarını bilmemeniz mümkün değil. Pahalı geliyorsa başka yere gidersiniz. Kate Moss, ünlü olması nedeniyle kendisine ayrıcalık yapılacağını düşünmüş olabilir. Ünlü olması bir başkasını rahatsız edebilir ve hakaret edebilir anlamına gelmez. Daha önce de buralara geldiğini basından biliyoruz. Ancak aşırı alkollü ve ne dediğini bilmiyordu. Çalışanlar son derece kibar ve nazikti. Bir ara, 'Gerekirse hesap bile almayalım' dediklerini duyduk. Ancak yine de tatmin olmadı, itirazını sürdürdü. Misafirlerimiz yabancıydı ve rahatsız olduk. Kibarca kendisini uyardık. Ancak, kendisini uyaramayacağımızı söyleyince ortam gerildi. Kendisinden şikayetçi olmuştuk. Ancak, sonra vazgeçtik. Duyduk ki benzer sıkıntıları daha önce kendi ülkesinde de yaratmış" dedi.

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

PİJAMALI FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Bodrum'da kaldığı butik otelin bahçesinde pijamaları ve çıplak ayak ile çektirdiği fotoğrafı İnstagram'daki sayfasından hayranları ile paylaşan Moss, 12 günlük rezervasyon yaptırmasına rağmen tatilini 4 gün önce kesip ülkesine dönerken uçakta alkollü olarak sorun çıkarttığı için Londra Luton Havalimanı'nda inerken kapıda kendisini alan polislere hararet ettiği, ülkesinin basınında geniş yer bulmuştu.

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

Kate Moss alkollü ve biletsiz uçağa binmek istedi

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

Bodrum menüsü: Şampanya-lahmacun 550 lira

Kate Moss Bodrum'da olay çıkardı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)