
İlk olarak 1990’da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı.
Kayahan kimdir
KANSERLE 21 YIL MÜCADELE ETTİ
Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı. Kanserle 21 yıl mücadele eden Kayahan, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kayahan 14 Şubat'ta Sahnedeydi-Foto Galeri
Dünden bugüne Kayahan-Foto Galeri
KAYAHAN 14 ŞUBAT'TA SAHNEDEYDİ
"HAKKINIZI HELAL EDİN"
Usta sanatçı, en son 14 Şubat'ta Nilüfer ile birlikte konser vermişti. Konserde “Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız” sözleri hem eşini hem de meydanı dolduran sevenlerini ağlatmıştı.