Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala

Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala

Dün gece Lütfi Kırdar Konfre ve Sergi Sarayı'nda yapılan Kelebeğin Rüyası filminin galası Hollywood filmlerini aratmazken ünlü isimler şıklıkta sınıfta kaldı. Erkekler smokin tercih ederken kadınların alelade giyinmesi hayal kırıklığı yarattı. Gecenin en şık ismi Kuzey Güney dizisindeki başarılı oyunculuğuyla herkesin kalbini fetheden Zerrin Tekindor oldu. Hazal Kaya ise "'Feriha' rolünden çıkamadı" şeklinde yorumlara neden oldu.

Kelebeğin Rüyası gala

KIVANÇ TATLITUĞ DEVLEŞTİ

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde oynadığı Kelebeğin Rüyası filmine dün gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda muhteşem bir gala yapıldı. Hollywood filmlerini aratmayan gala gecesine pek çok ünlü katıldı. Film, eleştirmenlerden tam not alırken, Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğuyla bir kez daha devleşti.

GALAYA KLASİK OTOMOBİLLERLE GELDİLER

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı galada Lütfi Kırdar'ın yoluna 40 adet gökyüzü tarayıcısı yerleştirildi. Gala girişi "Kelebeğin Rüyası" isimli ışıklı dekorla süslendi. Binanın önüne 10 metre genişliğinde 30 metre uzunluğunda bir koridor yerleştirildi. Binanın kokteyl alanında yer halı ile duvarlar kırmızı kadifelerle kaplanarak, filmden kareleri yansıtan tablolarla süslendi. Galaya oyuncular klasik otomobillerle geldi. Yağan aşırı yağmur nedeniyle oyuncular kırmızı halıda görevlilerin tuttuğu şemsiyelerle salona giriş yaptılar. Filmin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan da ayrı ayrı klasik arabalarla galaya geldiler. Ayrılık dedikoduları çıkan Kenan Doğulu ve Beren Saat galaya el ele gelerek dedikodulara inat adeta gövde gösterisi yaptılar.

22 ŞUBAT'TA VİZYONDA

Yılmaz Erdoğan'ın yakın dostu ünlü şovmen Cem Yılmaz da eşi Ahu Yağtu ile galaya katılıp büyük bir sürpriz yaptı. Kelebeğin Rüyası'nda aşk, şiirin de hayatın da başrolünü üstleniyor. Zonguldaklı şairler olarak bilinen Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayesinin anlatıldığı filmde şiir ve sinema bir araya geldi. Film, şairlerin altın çağı olan yıllarda, İkinci Dünya Savaşı'nın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatıyor. 'Kelebeğin Rüyası' 22 Şubat Cuma günü vizyona giriyor.

KIYAFETLER HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Eleştirmenler ve geceye katılanlar galadaki muhteşem organizasyona ve filme övgüler dizerken, kıyafetler hayal kırıklığı yarattı. Belçim Bilgin, Özgür Masur imzalı bembeyaz bir elbise tercih ederken, elbisenin üzerine giydiği 2 beden büyük ceketi ile eleştiri konusu oldu.

FERİHA ROLÜNDEN ÇIKAMADI

Kilolarına kilo ekleyen Hazal Kaya'nın siyah pantolon ceket takım içine saks mavisi gömleğine ve o yandan taktığı çantaya bakılırsa güzel oyuncu "Feriha" rolünden çıkamamış.

Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala

AHU YAĞTU'YU NE ZAMAN ŞIK GÖRECEĞİZ?

Galaya eşi Cem Yılmaz ile katılan Ahu Yağtu'nun işlemeli ceketi ve yerlere kadar uzanan bol kırmızı elbisesi kimseyi şaşırtmadı, zira Ahu Yağtu'yu henüz hiçbir davette şık görebilmiş değiliz. Butik sahibi olan Yağtu'nun bu özensizliğinin nedenini doğum kilolarını atamamış bir kadının eleştirilme korkusuna bağlamak istiyoruz.

Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala

AYKIRI OLMAK İSTEYEN NAZ

Naz Elmas aykırı olmak isterken rezil olmuş. Son derece kötü bir elbise giyen ünlü oyuncunun iki yandan ördüğü saçlarınaysa kimse anlam veremedi.

Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala

TAYTLA GELENİ DE GÖRDÜK

Yonca Evcimik kırmızı halılı bir galaya taytla gelerek bir ilke imza attı. Yandan astığı günlük çantası, özensiz saçları ve makyajıyla galanın görkemine adeta hakaret eden Evcimik'e naçizane tavsiyemiz yurt dışında yapılan galaları, törenleri izlesin.

Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala

EN ŞIK ZERRİN TEKİNDOR

Gecenin en şık, en özenli, en güzel ismi ise Zerrin Tekindor.. Tekindor, siyahlar içinde baştan ayağı asalet kokan kıyafetiyle göz doldurdu. Tekindor'un şık şapkası da dikkatlerden kaçmadı.

Kelebeğin Rüyası filmine Hollywood usulü gala