Kemal Kılıçdaroğlu istifa etti

Kemal Kılıçdaroğlu istifa etti

Cemaat, hükümete operayonunun ardından CHP ile yakınlaştı. CHP, Cemaat'le birlikte ilk sınavına yerel seçimlerde girdi. Son 12 yılda 8 kere sandığa giden fakat 8'inde de başarısız olan CHP, 2014 yerel seçimlerinde de farklı bir çıkış gerçekleştiremedi.

İSTİFA ETTİ İDDİASI

Gazeteci Sevilay Yükselir, AK Parti'nin genel seçime dönüşen bu yarışı kazandığını ilan etmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisini bırakma kararı aldığını iddia etti.

İddiada bazı CHP'lilerin Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu kararından döndürmek için özel çaba harcıdığı da yer aldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı İZLE

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci Sevilay Yükselir'in ortaya attığı istifa iddialarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamasında, "Saçma ve tamamen asparagas. Konuşmaya dahi değer değil." dedi.

"ZAFER KAZANDIK"

Kemal Kılıçdaroğlu, ayrıca yerel seçim sonuçlarıyla ilgili de açıklamada bulundu. "Tabiki gereken değerlendirmelerimizi yapacağız, yanlışlar doğrular neler ortaya çıkaracağız. Ancak çıkan sonucu bir başarısızlık olarak görmemek gerekli. İstanbul, Ankara ve İzmir'de oylarımız cidid oranda artırdık. Büyük metropellerde oylarımız artırdık. Çoğu büyükşehirde ise ilk kez kırsalın da oy kullandığı bir seçim oldu. Biz hep kırsaldan dolayı seçimleri kaybediyorduk; ilk kez oralarda da varlığımızı hissettirdik." dedi.