Kerkük'e gitmek isteyen Ülkücü sayısı
ensonhaber.com

3

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, IKBY referandumuna Türkmen nüfusun yoğun olduğu Kerkük'ün de dahil edilmesi sonrası 5.000 ülkücünün Türkmen mücadelesi için hazır olduğunu söylemişti.

"KERKÜK ATALARIMIZIN EMANETİ"

Denizli'de Ülkü Ocakları'nın yaptırdığı Alparslan Türkeş Talebe Yurdu'nun açılışında konuşan Olcay Kılavuz, Kerkük'ün ‘ataların emaneti' olduğunu ifade etti.

IKBY lideri Mesud Barzani'nin Türkmenleri yok etmek istediğini öne süren Kılavuz, Bahçeli'nin ‘5.000 ülkücü' sözünü hatırlattı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"500 BİN ÜLKÜCÜ HAZIR VE NAZIR"

"Evet biz de şunu ifade etmek istiyoruz; şakamız yoktur, oyun da oynamıyoruz, 1968'de şahadet şerbetini içen Ruhi Kılıçkıran ve diğer şehitlerimiz olduysa vatan, millet şahidimizdir 5.000 değil, samimiyetle 500.000 ülkücü olarak hazır ve nazırız. Geriye dönmeyi düşünmeyerek sadece Allah'a teslim oluruz. İmanımızla, inancımızla soydaşlarımıza olan sorumluluğumuzla geri dönmemek adına yol revan oluruz. Kimse bu işleri oyun oynamak sanmasın. Hele ki sefil, zavallı bu işlerle meşgul olmasın. Sonunun hazin olacağını aklından çıkarmasın."

Olcay Kılavuz: Kerkük için 500 bin ülkücü hazır VİDEO

Kerkük'e gitmek isteyen Ülkücü sayısı