Kılıçdaroğlu açıklama yaptı

Saldırı haberlerinin ardından canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TERÖR EYLEMİ

Bir terör eylemiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen CHP Lideri, şunları söyledi;

ENDİŞELENMEYİN, BEN İYİYİM

Benim için endişelenmeyin, iyiyim. Bölgede çatışan erlerimiz var inşallah onlara bir şey olmaz. Kimsenin kaygılanmasına gerek yok iyi durumdayım. Arkadaşlarımızla birlikte çatışma bölgesinden çıktık şu an güvenli bölgedeyim.

BU TÜR TERÖR EYLEMLERİ BİZİ YILDIRMAZ

Biz ülkemizi seviyoruz. Bu tür terör eylemleri bizi yıldırmaz. Bu kararlılığı göstereceğiz. Efkan Ala'nın teşekkürüne ilişkin, sağolsunlar beni aradılar. Sizin aracılığınız ile Cumhurbaşkanımıza Başbakanamıza teşekkürlerimi sunuyorum.

ALLAH'IN VERDİĞİ BİR CANIMIZ VARR

Bir terör eylemiyle karşı karşıya kalındı. Keşke ülkemizde terör olmasa. Allah'ın verdiği bir canımız var, o da feda olsun. Bir şehidimiz olduğu haberini aldık. Araçta uzun süre bekledik. Bu tür olaylarda geri adım atmamız söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştüm, teşekkür ettim."

KILIÇDAROĞLU PROGRAMINI İPTAL ETMEDİ

Diğer yandan saldırı sonrası programını iptal etmeyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ardanuç'ta partililere seslendi.

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ"

Burada yaptığı konuşmasında "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" vurgusunda bulunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Her zaman her ortamda halkın yanında olacağım, halkın çıkarlarını savunacağım. Kim ne derse desin, bu güzel ülkeye barışı huzuru getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne terör bizi yıldırır ne de başkaları.

YENİLMEYECEĞİZ, YILMAYACAĞIZ

Çünkü biz Mustafa Kemal'in Türkiye'sini büyütmek zorundayız. Bize cumhuriyet altın tabak içinde sunulmadı. Kanla şehitlerle gazilerle kurduk.  Birileri bize silah gösterecek, tehdit edecek biz de yılacağız, yılmayacağız.

Kılıçdaroğlu açıklama yaptı

Hepimiz Gazi Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Saygı ve hürmetle anıyoruz. Her zaman ve her ortamda vatandaşlarımın cumhuriyete olan bağlılıklarını saygıyla gördüm, saygıyla andım. Mustafa Kemal'in askeri olmak gibi bir onuru paylaşmak da çok güzel bir şey.

NEDEN MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ DİYORUZ..

Neden diyoruz bunu? Çünkü bizi padişahın kulu değil, cumhuriyetin özgür bireyi yaptığı için. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi dediği için. 1921 yılında ilk yaptığı iş çcouk esirgeme kurumunu kuruyor. Savaşta çok kişi hayatını kaybetti. Şehit oldu babaları. O çocuklara bakacak bir devlet gerekiyordu ve onun adı Türkiye Cumhuriyeti'ydi. Kısa hayatında Batı'nın 100 yılda yaptığını 10-15 yıla sığdırdı. Kendi tarihimizi bileceğiz. Onun tarihini bileceğiz. Gazi Mustafa Kemal gibi insanlar 100 yılda bir yetişirler. Churchill'in dediği gibi bu yüzyıl da Türklere nasip oldu."

Kılıçdaroğlu açıklama yaptı

Kılıçdaroğlu: Benim için endişelenmeyin, iyiyim VİDEO

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırının görüntüleri VİDEO