Kılıçdaroğlu: CHP'den tek ses çıkacak

Kılıçdaroğlu: CHP'den tek ses çıkacak

CHP'de kurultay öncesi Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları devam ediyor. Muharrem İnce'nin kendisine rakip olmasını "şaşırtıcı bulmadığını" söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu "CHP çok sesin değil tek sesin çıktığı bir parti olacak" dedi.

MUHARREM İNCE'NİN ADAYLIĞI ŞAŞIRTMADI

"Kongrede Muharrem İnce rakibiniz. Onun aday olması sizi şaşırttı mı" sorusuna, Kılıçdaroğlu, "Hayır, üç aşağı, beş yukarı belliydi zaten" cevabını verdi. "İnce'nin kendisi hakkındaki sözlerinin hatırlatılması" üzerine, Kılıçdaroğlu, CHP'nin geleneğinde artık çatışmanın değil, demokratik bir yarışın olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu: CHP'den tek ses çıkacak İZLE

"İNCE'Yİ TASFİYE ETMEYECEĞİZ"

"Muhalif isimlerin tasfiyesi olacak mı" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, her vatandaşın oyuna ihtiyaçlarının olduğunu, tasfiyenin olmayacağını bildirdi.

TEK SESLİ CHP

Kılıçdaroğlu, kurultaydan sonra, partinin yetkili organlarının aldığı kararların aleyhine açıklamalar yapanlara acımayacağını, CHP'yle yollarını ayıracaklarını kaydetti. "Muharrem İnce'nin önümüzdeki süreçte tasfiyesi söz konusu olur mu" sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Hayır. Niye tasfiye edelim? Ben, geçmişte de genel başkanlığa aday olmuş pek çok arkadaşla çalıştım. Hatta bunların pek çoğu merkez yönetim kurulu üyesi" karşılığını verdi. "Nasıl bir CHP göreceğiz bundan sonra" sorusu üzerine, Kılıçdaroğlu, sorunlara odaklanmış, halka güven veren, farklı seslerin değil ortak sesin çıktığı bir CHP'nin olacağını anlattı.